Zadovoljna.si
Adriana v nevarnem položaju

Trači

Na Adriano Lima se je spravil kar z boksarskimi rokavicami!

Z.S.
02. 11. 2012 13.21
1

Fotografija, ki jo je priljubljena manekenka objavila na svojem Twitterju, je med oboževalci sprožila pravo ogorčenje. Prepotena Adriana je na njej videti zelo izmučena, njene pesti pa so polne odrgnin, kar je za negovane roke manekenk zelo nenavadno. So Victorijinega angelčka pretepli?

Adriana v nevarnem položaju
Adriana v nevarnem položajuFOTO: Twitter

Trening za osupljivo telo

''Z desno roko sem udarila Michaela Olajida,'' se je pošalila manekenka Adriana Lima in tako pomirila svoje oboževalce. Izmučena podoba je le nakazala, da je za 31-letno lepotico naporen trening, za kar je zaslužen nekdanji profesionalni boksar Michael Olajide. Športnik s svojimi izkušnjami skrbi za vitko podobo marsikatere zvezdnice, med drugim se je nad njim navdušila tudi igralka Eva Mendes, elementi boksa in drugih borilnih veščin pa so obvezen del njegovega visokointenzivnega treninga.

Popraskani členki
Popraskani členki FOTO: Twitter
Znojenje in kri

Boksu je tako podlegla tudi Adriana Lima, ki je znana predvsem po svojem netreniranem telesu, za katerega je pripravljena tako garati kot tudi stradati. Znano je, da manekenke pred tradicionalno modno revijo Victoria's Secret telovadnico obiščejo dvakrat na dan, več kot teden dni pa živijo zgolj od proteinskih napitkov in jajc v prahu. 12 ur pred revijo lepotice ne smejo zaužiti niti tekočine.

Na fotografijah, ki jih Adriana objavlja na svojem Twitterju, se modrooka lepotica pojavlja vidno izmučena, brez ličil in v mokrih športnih oblačilih. Priznala je, da poleg ogromnih količin potu, trening ne mine niti brez kapljic krvi, njeno telesno pripravljenost pa si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku. Brhka manekenka tako dokazuje, da se tudi lepa dekleta rada pretepajo, pa čeprav zgolj za potrebe treninga.

Lepotica se v telovadnico odpravi vsaj enkrat dnevno.
Lepotica se v telovadnico odpravi vsaj enkrat dnevno.FOTO: Twitter


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368