Zadovoljna.si
Pixie Geldof

Trači

Očka bo jezen, spet so jo ujeli zgoraj brez!

Z.M.
01. 08. 2012 13.00
32

Najmlajša hči slavnega očeta si več kot očitno nenehno želi pozornosti medijev. Na dopustu na morju je, takoj ko je opazila fotografe, odvrgla modrček in pozirala zgoraj brez. Očka tega zagotovo ne bo vesel. Poglejte fotografije.

Pixie Geldof
Pixie Geldof FOTO: Reuters

Pixie Geldof vestno skrbi za to, da imajo mediji kaj pisati o njenem življenju. Najmlajša hči legendarnega glasbenika Boba Geldofa se v javnosti rada slači, kar je dokazala pred dnevi med dopustom na Ibizi, kjer je na plaži, ko je opazila fotografe, hitro odvrgla modrček. 21-letnica je uživala v pozornosti in skakljala okoli britanskega televizijskega in radijskega voditelja Nicka Grimshawa. Pixie je pred časom sledila vzoru svoje zvezdniške družine in začela peti v glasbeni skupini Violet, ki potrebuje dodatno pozornost medijev, zato ni čudno, da se na vsakem koraku trudi za pozornost fotografov.

Po maminih stopinjah

Najmlajša potomka izvrstnega irskega glasbenika pa ni edina, ki poskrbi za sive lase očeta Boba. Tudi njena leto dni starejša sestra Peaches je stara znanka tabloidov. Manekenka je bila še pred letom dni znana po bučnih zabavah, uživanju kokaina in težavah z alkoholom, odkar je zanosila in nedavno tudi rodila svojega prvega otroka, pa se je povsem spremenila. Pixie in Peaches sta kot otroka marsikaj prestali, njuna mama, slavna televizijska voditeljica Paula Yates je namreč leta 2000 umrla zaradi prevelikega odmerka heroina, zato je oče Bob še toliko bolj zaščitniški do njiju.

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375