Zadovoljna.si
Vasilij Žbogar in Maja Bedalov

Trači

Najboljši slovenski jadralec ovit v žalost

Z.S.
10. 07. 2013 08.34
80

Najuspešnejši slovenski jadralec Vasilij Žbogar je brez večjega medijskega pompa pred štirimi meseci obljubil večno zvestobo svoji Maji, hrvaški lepotici, ki skupaj z našim jadralcem živi v španski Valenciji. Družbo jima je vse od začetka delal kuža Užas, ki sta ga Maja in Vasilij naravnost oboževala. Pred časom pa sta se od njega morala posloviti. Posledice nesreče, ki ga je doletela, so bile enostavno prehude.

Majo in Vasilija je nenadna izguba Užasa močno prizadela.
Majo in Vasilija je nenadna izguba Užasa močno prizadela.FOTO: osebni arhiv

Če ste že kdaj izgubili kakšnega hišnega ljubljenčka, zagotovo veste, da Maji in Vasiliju Žbogarju v teh dnih ni lahko pri srcu. Nesreča, ki se je njunemu kosmatincu pripetila na španskih ulicah, ju je povsem šokirala. "Bilo je grozno. Jaz sem se ravno vračala s sprehoda z njim, ko sva srečala še enega psa, s katerim se je Užas tudi sicer rad igral. Tako sem jima tudi tokrat dala to veselje, a na žalost je v nekem trenutku sredi igre Užas nič hudega sluteč skočil na cesto, ko je ravno mimo pripeljal džip, ki je psa po nesreči povozil. Čeprav sem videla, da so posledice hude, sem ga v najboljši veri nemudoma odpeljala k veterinarju, a zanj žal ni bilo več nobene pomoči," nam je zaupala Maja, ki jo je omenjeni dogodek močno pretresel. Čeprav je zdaj od nesreče minilo že več kot mesec dni, je Maji še vedno pri srcu težko. "Še vedno mi je težko in hudo, ko vidim druge pse. Zadnjih 7 mesecev je bil del najinega življenja. Povsem razumljivo je, da nama manjka ne glede na to kje sva in kaj počneva."

Ko bo sezone konec, se bosta vrnila v Španijo, kjer se jima bo pridružil nov ljubljenček.
Ko bo sezone konec, se bosta vrnila v Španijo, kjer se jima bo pridružil nov ljubljenček. FOTO: Reuters

Poiskala bosta novega

Čez čas, ko bo bolečina rahlo zbledela in spomin na hudo nesrečo ne bo več tako boleč, si bosta izbrala novega štirinožnega prijatelja, čeprav, kot zatrjujeta zdaj, malega Užasa ne bo mogel nihče nadomestiti. "Načrtujeva, da bi čez čas izbrala novega, ampak šele čez čas, ko se oba vrneva v Španijo. Tam je lažje socializirati psa, pa tudi bolje sva organizirana," je prepričana Maja.

Trenutno živita narazen

Vasko se trenutno mudi na evropskem prvenstvu v Nemčiji, medtem ko je Maja za krajši čas obiskala domače. "V Španijo se bova vrnila nekje pred zimo, ko bo Vasilij pričel s pripravami na novo sezono," nam je še zaupala za konec.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (80)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478