Zadovoljna.si
william in harry

Trači

Najnovejša šala na račun princa Williama

Z.L.
15. 03. 2012 12.08
3

Na dobrodelnem teku v brazilskem Rio de Janeiru se je med dobrodelnimi tekači znašel tudi britanski prestolonaslednik, princ Harry, ki je še enkrat več pokazal, da za razliko od svoje družine premore veliko mero humorja. 27-letni lomilec ženskih src se je namreč na pot podal z masko obraza svojega starejšega brata Williama. Harry je Brazilijo sicer obiskal v okviru turneje britanskega kraljevega dvora, s katero zaznamujejo 60 let vladanja kraljice Elizabete. Turnejo je Harry 3. marca začel v Belizeju, nato pa obiskal še Bahame, Jamajko in nazadnje še Brazilijo.

Princ Harry
Princ HarryFOTO: Reuters
Princ Harry, ki je širni javnosti znan kot velik zabavljač, ki si velikokrat privošči "žurerski izhod", se je 3. marca podal na turnejo po Latinski Ameriki, ki poteka v sklopu diamantne obletnice vladavine kraljice Elizabete, poleg tega pa britanski prestolonaslednik promovira olimpijske igre, ki bodo potekale letošnje poletje v Londonu. Zadnja postaja njegovega potovanja je bil brazilski Rio de Janeiro, kjer se je v soboto udeležil dobrodelnega teka na 1,6-kilometrski progi. Veliko udeležencev minimaratona, prav tako pa tudi številni gledalci ob poti so si v počastitev obiska kraljeve družine nadeli maske z njihovimi obrazi. Tako je kar mrgolelo kraljic Elizabet, princev Charlesov, Williamov in Harryjev. Ta zamisel se je Harryju zdela tako zelo duhovita, da si je med tekom tudi sam sposodil masko svojega brata Williama in z njo na obrazu pretekel preostanek proge. Ob prihodu na cilj je požel bučen aplavz velike množice obiskovalcev, ki jim je z masko na obrazu delil avtograme in se rade volje z njimi tudi fotografiral. Brazilci, predvsem pa Brazilke, so bili nad njim naravnost navdušeni in gotovo je mladi zapeljivec svoji državi naredil dobro reklamo.

kraljeva družina maske
kraljeva družina maskeFOTO: Reuters

Na turnejo tudi drugi člani kraljeve družine

Sicer je Harry imel prav aktivno turnejo. Pred dnevi se je na Jamajki v promocijskem teku pomeril s samim kraljem atletike Usainom Boltom, nagovoril je študente v Kingstonu in pohvalil njihove izjemne dosežke v atletiki ter obiskal tudi Belize in Bahame. Z obiski po vsem svetu bodo tudi drugi člani kraljeve družine počastili diamantno obletnico vladavine kraljice Elizabete. Iz Buckinghamske palače so sporočili, da bosta prestolonaslednik Charles in njegova soproga Camila obiskala Avstralijo in Kanado, princ William in vojvodinja Catherine pa azijsko-pacifiški predel sveta.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368