Zadovoljna.si
Princ Harry

Trači

Po vroči noči s princem Harryjem je šla v zapor

Z. T.
25. 10. 2012 11.27
2

40-letna plesalka ob drogu, ki je medijem zaupala, da je bila v Las Vegasu intimna s princem Harryjem, je pristala za zapahi. Prepričana je, da so jo na ta način želeli utišati, pozabila pa je omeniti, da ima grehe iz preteklosti ...

Carrie Reichert je ena od dam, ki so se skupaj s princem Harryjem zabavale tiste noči, ko so nastale fotografije, ki so šokirale svetovno javnost. 40-letna ljubiteljica plesa ob drogu, sicer pa poklicna vizažistka, je medijem zaupala, da je skupaj z vinjenim princem preživela strastno noč, potem pa je pristala za zapahi. Sama trdi, da so jo v zapor spravile britanske tajne službe, da bi jo utišale, pozabila pa je omeniti, da je bila obtožena že leta 2003 zaradi goljufije s ponarejenimi čeki.

Kaj je pravi razlog?

V intervjujih, ki so bili objavljeni takoj po tem, ko so javnost šokirale fotografije golega princa v Las Vegasu, je Reichertova dejala, da sta se princem ljubila ter da sta bila sama 20 minut. Le nekaj ur po intervjuju so jo prijeli na letališču v San Diegu. Potem je mesec dni preživela v zaporu Harrison v Mississippiju. ''Verjamem, da za vsem skupaj stoji britanska tajna služba, ki ščiti ugled britanske kraljeve družine,'' je prepričana Reichertova, ki pa za svoje trditve nima dokazov. Njen odvetnik sedaj skuša dokazati, da ima gospa prav. Kot je povedal, je imela policija do nje drugačen odnos, kot ga ima sicer do prestopnikov. ''Nekdo je nagovoril policijo, da se tako obnaša. Odločil sem se, da pomagam tej mladi dami,'' je medijem dejal odvetnik Reichertove.

Princ Harry
Princ Harry FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413