Zadovoljna.si
Nana napoveduje novo knjižno uspešnico!

Trači

Nana napisala knjigo, v kateri se bo našel marsikateri Slovenec!

Z.M.
11. 05. 2012 23.57
23

Nane Nataše Hegler, nekoč Zeneli, že nekaj časa nismo zasledili v medijih, pred dnevi pa je na svojem Facebooku razkrila, čemu se je posvečala zadnje mesece. Dve leti po izzidu njenega prvenca Prekletstvo v zlati kletki, ki govori o življenju Urške Čepin, bo namreč izšla njena nova knjiga. Zenelijeva obljublja, da se bo marsikateri Slovenec našel v zgodbi, ki skriva tudi mnogo škodoželjnosti.

Nana napoveduje novo knjižno uspešnico!
Nana napoveduje novo knjižno uspešnico!FOTO: osebni arhiv
Ni se lotila estrade, kot so predvidevali nekateri.
Ni se lotila estrade, kot so predvidevali nekateri. FOTO: POP TV

Nataša Nana Hegler je prvo knjigo Prekletstvo v zlati kletki izdala pred dvema letoma, pred dnevi pa je na svojem Facebooku razkrila, da bo v kratkem, tokrat v samozaložbi izdala novo knjigo, katere naslov je še skrivnost. Zenelijeva nam je zaupala le, da je knjiga iz njene glave in ni napisana po nareku nekoga drugega. "Slog pisanja se močno razlikuje od tistega v prvi knjigi. Marsikdo bo presenečen,“ nam je povedala Nana in dodala, da je prepričana, da se bodo Slovenci našli v njej, saj zgodba skriva veliko škodoželjnosti. "Gre za neke vrste ogledalo slovenske družbe,“ meni Zenelijeva.

Knjiga opisuje življenje v Sloveniji

Najprej se je govorilo, da se je Nana v novi knjigi razpisala o slovenski estradi, a avtorica to zanika. "Knjiga ne govori o slovenski estradi. Opisuje življenje v Sloveniji, zgodbo iz pekla pripoveduje hudič. To je moja rdeča nit,“ nam je delček vsebina izdala Zenelijeva, ki nam še ni znala povedati, kakšna bo naklada knjige. "Na začetku bomo natisnili manjše število knjig, potem odvisno od odziva. Mislim, da zanimanje bo,“ je razložila estradnica. Njena prva knjiga Prekletstvo v zlati kletki je najprej izšla v nakladi 3500 izvodov, kasneje pa je doživela še dva ponatisa po 3000 izvodov, vsi so bili menda prodani.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368