Zadovoljna.si
Matej Drečnik

Trači

Natalija grozila s pištolo, Matej primer predal pristojnim organom

Z.M.
04. 06. 2012 14.18
60

Zgodba o zmagovalcu Kmetije Mateju Drečniku in njegovem nekdanjem dekletu Nataliji dobiva nove razsežnosti. Potem ko sta medijem povedala vsak svojo zgodbo o tem, zakaj je bilo njuno razmerje obsojeno na propad, se medijska vojna med njima le še stopnjuje. Natalija je na svojem Facebooku objavila fotografijo, na kateri s pištolo meri v fotografski objektiv, spodaj pa je pripisala, da si nekateri enostavno ne zaslužijo drugega. Matej nam je povedal, da njenega početja ne namerava komentirati, kar se tiče sporne fotografije, pa je povedal, da so za to pristojne druge institucije in da umazanega perila ne namerava več reševati preko medijev.

Natalija je šla po mnenju mnogih s to fotografijo predaleč.
Natalija je šla po mnenju mnogih s to fotografijo predaleč.FOTO: Facebook

Njune medijske vojne očitno še ni konec.
Njune medijske vojne očitno še ni konec. FOTO: Facebook

Matej Drečnik je, dokler ni na Facebooku spoznal Natalije in se vanjo zaljubil, živel precej mirno, od medijev umaknjeno življenje, odkar se je zapletel z njo in nato zelo hitro tudi razšel, pa oba s svetlolasko polnita rumene strani. Matej je na začetku trdil, da je Natalija z njegovo pomočjo želela le vstopiti v medije ter da se mu zdi, da se je ukvarjala s sumljivimi posli, ona pa je trdila, da je Mateja zapustila, ker je bilo na kmetiji preveč alkohola in zabav. Nedolžne obtožbe so se kmalu sprevrgle v resno medijsko vojno, ki je svoj vrhunec doživela, ko je Natalija na svojem Facebooku objavila fotografijo, na kateri s pištolo meri v fotografski objektiv. Fotografijo je tudi zgovorno podpisala: "Ker si eni drugega preprosto ne zaslužijo ...“ Pod fotografijo so komentarji njenih prijateljev hitro razkrili, da je fotografska provokacija namenjena Mateju. "Zdej pa na hrib, pa sm šus v glavo unmu cepcu,“ je bil le eden od neprimernih komentarjev na njeno objavo.

Z Natalijo ne želi imeti več opravka

Zmagovalec zadnje sezone Kmetije je Natalijino objavo  komentiral z besedami: "Imam svoje življenje in nimam časa za te stvari. Natalija preko medijev le išče pozornost, saj si želi biti zvezda,“ nam je povedal po telefonu in dodal, da ga svetlolaska nikakor ne zanima več. Ko smo potipali, ali je res, da namerava objavo svojega nekdanjega dekleta prijaviti policiji, je odgovoril le: "Druge institucije so za to pristojne. Ne nameravam več prati umazanega perila v medijih.“ Povedal nam je še, da ne potrebuje pozornosti tako kot Natalija ter da ima veliko dela na kmetiji, kjer je dobrodošel vsak. "Še dobro, da me je obiskalo tako veliko ljudi, ki so lahko na lastne oči videli, kako je pri meni vse urejeno. Zato se ne nameravam ukvarjati več z Natalijo,“ je še dodal za konec.

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413