Zadovoljna.si
Nekdanja zakonca Ecclestone

Novice

Slavno Hrvatico ujeli v nepravem trenutku

Z.N.
11. 04. 2012 12.08
4

Parparaci so starleto Tamaro Ecclestone in njeno mamo Slavico ujeli, ko sta zapuščali restavracijo. Čeprav sta v javnosti običajno obe urejeni od glave do pet, sta tokrat presenetili s popolnoma 'naravnim' videzom. 27-letna Tamara Ecclestone je bila, kljub temu da je bila popolnoma nenaličena, videti sproščena in se ni obremenjevala s paparaci, medtem ko je bilo njeni 53-letni mami Slavici očitno nerodno, poročajo tuji mediji.

Slavica Ecclestone, nekdanja hrvaška manekenka in bivša soproga slavnega Bernieja Ecclestona, je ves čas, ko je v Londonu v družbi prav tako nenaličene hčerke Tamare Ecclestone hodila od restavracije proti avtu, gledala v tla in je le redko dvignila pogled.

Dajala naj bi vtis, da ji je neprijetno, ker so jo paparaci ujeli popolnoma neurejeno in nepripravljeno, pišejo tuji mediji. Slavica je sicer znana kot modna navdušenka, v javnosti se skorajda ne pojavlja nenaličena in neurejena, podobno kot njeni hčerki Petra in Tamara, ki slovita kot strastni zapravljivki.

 Vajena življenja na veliki nogi

Slavica Ecclestone je v mladosti delala kot model, nekdanjega soproga Bernieja, upokojenega angleškega dirkača in avtoriteto formule 1, pa je leta 1982 spoznala na veliki nagradi Italije v Monzi, kjer je delala za Armanija. Kljub velikim razlikam (Slavica je od Bernieja mlajša kar 28 let in je od njega višja 29 centimetrov, Slavica je govorila hrvaški in italijanski jezik, Bernie pa le angleško) je med njima preskočila iskrica in rodili sta se jima dve hčerki – zdaj 23-letna Petra in 27-letna Tamara. Ves čas zakona je živela na veliki nogi in takega življenja je navadila tudi obe hčerki. Radodarni očka Ecclestone naj bi za pravljično poroko mlajše hčerke Petre odštel kar poldrugi milijon evrov. Po 23 letih zakona je Slavica vložila vlogo za ločitev in 11. marca 2009 sta se Slavica in Bernie tudi uradno razšla.

Izsiljevala ga je in pretepala

Pred časom je izšla knjiga avtorja Toma Bowena o življenju Bernieja in Slavice. V knjigi Nisem angel avtor Slavico opisuje kot ljubosumno, posesivno in nasilno žensko, ki naj bi Bernieja celo pretepala. Tudi poročila naj bi se zato, ker naj bi mu tedaj noseča Slavica grozila, da ne bo smel videti otroka, če je ne vzame za ženo. Slavica, ki naj bi ob začetku afere Bernieju dejala, da je celo neplodna, naj bi torej z otrokom grdo izsiljevala prvega moža formule 1. Leta 1985 je Bernie popustil pod pritiski in s Slavico sta se poročila. Prepovedala mu je stike z njegovo prvorojenko Debbie, ki jo je imel s Tuano Tan, s katero sta bila par dolgih 17 let.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368