Zadovoljna.si
Denise Richards v kopalkah - 1

Trači

Včasih je bila zažgana in shirana, danes pa ...

J.V.
18. 07. 2014 13.36
5

43-letna hollywoodska igralka je bila še pred kratkim tarča kritik zaradi njenega preveč shiranega in zažganega videza, pred nekaj dnevi pa vse pustila brez besed. Denise je očitno v zadnjih tednih pridobila nekaj kilogramov in izpustila kakšen obisk solarija, saj je bila po dolgem času spet videti fantastično.

Denise Richards v kopalkah - 3
Denise Richards v kopalkah - 3 FOTO: Profimedia

Kaj se je zgodilo z nekoč eno od najbolj zapeljivih hollywoodskih igralk, je vprašanje, ki so si ga še pred časom nazaj postavljali njeni oboževalci, sedaj pa jih je Denise Richards popolnoma presenetila.

Zvezdnica se je kot kaže nekoliko zamislila nad številnimi kritikami in pridobila na teži. V rožnatih kopalkah, ki jih je nosila med njenim zadnjim obiskom plaže, je bila 43-letnica videti odlično.

Igralka nikoli ni skrivala dejstva, da za svojo postavo trdo gara in da večkrat tedensko obišče telovadnico, zelo previdna pa je tudi pri izbiri hrane. »Zelo sem aktivna. Poiščem tisto kar ustreza meni,« je dejala. Nad njeno bolj polno postavo smo navdušeni in lahko rečemo, da se Denise v letih odkar je igrala Bondovo dekle, ni prav veliko spremenila.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493