Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ne, ni jih želela posebej poudariti!

Z.S.
14. 08. 2013 15.23
10

Joj, je lahko še hujše, so se zgražali britanski modni kritiki, po tem ko so videli fotografije avstralske plesalke Pete Murgatroyd iz nedavne rojstnodnevne zabave, ki jo je zvezdnica gostila skupaj s Chelsie Hightower.

Tisti večer se je na Beverly Hillsu trlo znanih obrazov. In kot se za gostiteljici spodobi, sta Peta Murgatroyd in Chelsie Hightower vsakega izmed gostov osebno sprejeli in se z njim fotografirali. Toda vse oči so bile uprte zgolj in samo v Peto, ki je s svojo drzno opravo, pod modro prosojno obleko je nosila povsem običajen nedrček, privabljala radovedne poglede.

Modni kritiki se zgražajo

"Ne, ni tega oblekla," so njen izbor oblačil komentirali britanski tabloidi, ki so se zgražali nad modnim kiksom, ki si ga je privoščila zvezdnica. Mogoče je bilo presenečenje še toliko večje ravno zato, ker so vajeni, da je na plesnem podiju vedno urejena od glave do pet. "Po mojem mnenju bi morala obiskati trgovino s spodnjim perilom. Kaj takšnega lahko najdem samo v omari svoje babice," pa so se iz njene toalete norčevala dekleta prek spleta.

Združila sta prijetno s koristnim

Zabava, ki sta jo za rojstni dan pripravili zvezdnici pa ni bila namenjena izključno veseljačenju, zvezdnici sta se namreč odločili, da združita prijetno s koristnim. V sklopu zabave sta tako zbirali denarna sredstva, ki jih bosta podelili organizaciji Unlikely Heroes, ki se bori proti trgovanju z ljudmi. "Veseli sva, da lahko pomagava. Veseli pa sva tudi, da nama je v zadnjem letu uspelo to, kar si mnogi prizadevajo več let. Počeli sva nadvse zanimive stvari in se ob tem neznansko zabavali," sta povedali še pred pričetkom zabave, ki je trajala vso noč.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478