Zadovoljna.si
Tatjana Dragović Ivanišević - 3

Trači

Ivaniševičevo ženo primerjajo z Joliejevo!

N.J.
25. 10. 2013 14.31
2

Bivša soproga nekdanjega teniškega asa Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, ne skriva dejstva, da za svoje čvrsto telo skrbi z rednimi treningi. Nedavno so njene prijateljice na Instagramu objavile fotografijo, na kateri bi jo z lahkoto zamenjali z Angelino Jolie v vlogi Lare Croft.

Po objavi fotografije, so Tatjano mnogi zamešali s slavno Angelino Jolie.
Po objavi fotografije, so Tatjano mnogi zamešali s slavno Angelino Jolie.FOTO: Facebook
Prijateljice 35-letne Tatjane Dragović, bivše žene Gorana Ivaniševića, so na socialnem omrežju objavile fotografijo, na kateri nekdanja manekenka pridno telovadi. Lase ima spete v konjski rep, oblečena ima črna oblačila, zaradi vse 'dodatne opreme' pa je videti kot akcijska junakinja Lara Croft, ki jo je v filmu igrala Angelina Jolie. Dragovićeva, ki sicer redno telovadi in občasno postreže s fotografijami, na katerih razkazuje svoje mišičasto in vitko telo, naj bi si v Ameriki, kjer je bila na oddihu z Ivaniševićem, povečala prsi in iz zgornje ustnice odstranila silikon, saj na bi želela izgledati bolj naravna. Se tudi vam zdi, da je vse bolj podobna slavni igralki?!

Tatjana z bivšim možem Goranom.
Tatjana z bivšim možem Goranom. FOTO: Reuters
Po 17 letih je počilo

Tatjana in 41-letni teniški as sta bila v zvezi kar 17 let, njun zakon pa je propadel po 4 letih. Težave v njunem zakonu naj bi se pojavile leta 2008, ko so Ivaniševića zasačili z voditeljico Vanjo Halilovć. Tatjana ga je tedaj vrgla iz stanovanja, nekoliko kasneje pa sta pomirila strasti in si privoščila oddih v ZDA. Lani je med njima spet počilo in po 17 letih se je njuna pravljica končala, ker menda nista mogla več funkcionirati kot mož in žena. Zahtevo za ločitev je prva vložila Dragovićeva, ki so jo ujeli z drugimi moškimi, komaj 25-letnim nogometašem Markom Šimićem, čeprav je zatrjevala, da sta le prijatelja.

Zaradi otrok ostala v dobrih odnosih

Par ima skupaj tudi dva otroka, 10-letno hčer Amber Marijo in 5-letnega sina Emanuela, ki ju bosta kljub ločitvi še vedno vzgajala skupaj. Kot poročajo mediji, je par zaradi otrok ostal v dobrih odnosih, včasih pa ju je še vedno mogoče na kakšnih dogodkih zaslediti skupaj. Tako sta recimo skupaj navijala na sinovi nogometni tekmi. A kot zatrjujeta, sta ostala v samo prijateljskem odnosu.

 

Tatjana Dragović Ivanišević - 3
Tatjana Dragović Ivanišević - 3FOTO: Facebook
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478