Zadovoljna.si
Katie Price z možem na zadnjih počitnicah

Trači

(Ne)zvestoba do groba: zasačen z ženino poročno pričo!

U.S.
16. 05. 2014 09.53
3

Kieran Hayler, mož starlete Katie Price, vsem bolj znane kot Jordan, bi rad javno spregovoril o svoji aferi, ki si jo je privoščil s Kateino prijateljico in poročno pričo Jane Pountney. A predporočna pogodba, ki jo je podpisal s Katie, preden sta dahnila usodni DA, ga zavezuje k molčečnosti, brez zadržkov pa je na drugi strani Jane varanje javno že priznala.

Še ne dolgo nazaj se je zdelo, da sta presrečna. Oznanila sta tudi, da pričakujeta drugega otroka.
Še ne dolgo nazaj se je zdelo, da sta presrečna. Oznanila sta tudi, da pričakujeta drugega otroka.FOTO:
Kieran Hayler je leta januarja 2013 brez kakršnih koli pogojev podpisal predporočno pogodbo z Jordan, v kateri med drugim tudi piše, da o njunem zakonu nikoli ne sme govoriti v javnosti.

"Želi spregovoriti in obrazložiti nekatere stvari, a je popolnoma nemočen," je britanskemu tabloidu The Sun zaupal neimenovan vir. No, drugi vir je te trditve že zanikal ter poudaril, da lahko Kieran svobodno pove svojo plat zgodbe in se Katie za nezvestobo tudi javno opraviči, a kljub vsemu tega še vedno ni storil.

Kateina prijateljica Jane Pountney je medtem afero s Kieranom priznala, s Katie naj bi celo že zakopali bojno sekiro, nezvestobo pa naj bi Jane oprostil tudi njen mož. Da je imela Jane veliko vlogo pri aferi, priča izjava Kateinega nekdanjega moža Alexa Reida, ki je tabloidom razkril, da je Jane pred leti zapeljevala tudi njega, a jo je takrat odločno zavrnil.

Slavna britanska starleta je sicer še pretekli teden na svojem Twitter profilu prijateljico in poročno pričo označila za »razdiralko domov«, danes pa so očitno vse zamere že pozabljene.

Kaj ima povedati Kieran, pa lahko zaenkrat samo ugibamo.

Njune družinske sreče je očitno konec.
Njune družinske sreče je očitno konec.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493