Zadovoljna.si
Lark se je od konca serije zelo spremenila in marsikdo je ne bi več prepoznal.

Trači

Nekdanja otroška zvezdnica postala neprepoznavna!

J.V.
24. 06. 2014 14.53
5

Lark Voorhies se mnogi spomnijo iz serije Saved by the bell, ki je na malih ekranih kraljevala v 90. letih. Odkar ni več prisotna v medijih in javnosti, pa je zvezdnica le še senca same sebe. O nekoč izredno simpatičnem dekletu ni več ne duha ne sluha.

Lark se je od konca serije zelo spremenila in marsikdo je ne bi več prepoznal.
Lark se je od konca serije zelo spremenila in marsikdo je ne bi več prepoznal.FOTO:
Medtem ko je večini igralske zasedbe iz nekoč priljubljene serije uspelo obdržati pozornost in so še danes prisotni v Hollywoodu, pa tega ne moremo reči za Lark Voorhies. Temnolaska, ki je v seriji igrala simpatično Liso Turtle, se je od konca snemanja serije umaknila iz oči javnosti, zato so bili mnogi presenečeni, ko so videli, kako je videti danes.

Po več letih ji je pozornost uspelo pritegniti, ko se je pred kratkim udeležila ene od filmskih premier v Los Angelesu. Spomnimo, Lark se je na udaru zadnjič znašla pred dvema letoma, ko se je v nekem intervjuju pogovarjala sama s seboj in z ljudmi, ki jih tam ni bilo. Njena mama je takrat dejala, da je njena hčerka bipolarna, a je Lark to zanikala.

Te dni se pozornost vrti predvsem okoli fotografij s premiere, na katerih je Lark skoraj neprepoznavna, najbolj posrečen pa niti njen make up.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493