Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Nekoč je bila taka …

Z.L.
12. 05. 2012 15.28
34

Na družabnem omrežju Instagram je Kim Kardashian pred dnevi objavila svojo fotografijo izpred nekaj let, na kateri je oblečena zgolj v spodnje perilo. Vendarle pa v oči ne bodejo spodnjice, modrček ali svetli lasje, temveč zadnjica. Mnogi predstavniki moške populacije bi se strinjali, da je ta videti popolno oziroma vsaj veliko bolje kot današnja, poleg tega pa je Kim z objavo pljunila v lastno skledo. Dolgo je namreč vztrajno zatrjevala, da si v zadnjico ni dala vstaviti vsadkov, z objavo fotografije pa je javnost prepričala v nasprotno.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: Twitter
Zvezdnica družinskega resničnostnega šova Kim Kardashian je znova poskrbela, da se v medijih govori samo o njej. Na svojem družabnem profilu Instagram, na katerem uporabniki z javnostjo delijo fotografije, je namreč objavila svoj portret iz leta 2010, ki je takoj požel veliko navdušenje in zato ne čudi, da je fotografija hitro pridobila ogromno število sledilcev. Na njej namreč danes 31-letna starleta pozira zgolj v spodnjem perilu, bolj kot to pa pritegne skorajda popolna zadnjica. Kim na fotografiji je tako daleč od 'ritaste' Kim, ki jo javnost pozna danes. Takratna popolna postava naj bi bila plod uspešne diete, pri kateri se je zvezdnica odpovedala glutenu. Pod objavljeno fotografijo se je zgrnila gora komentarjev, v katerih je bilo večinoma opaziti zgolj pohvale in priporočila, naj si ponovno posvetli lase, Kim pa se na objave še ni odzvala.

Sta Kim in Kanye v razmerju?

V zadnjih dneh je bila Kim sicer tarča medijske pozornosti predvsem zaradi ugibanj o njenem razmerju z raperjem Kanyem Westom, a zvezdnica razmerja ni ne potrdila ne zanikala, je pa znan po tem, da izvoljenke menjava po tekočem traku. Po propadlem nekajmesečnem zakonu s košarkarjem Krisom Humphriesom je starleta oči vrgla na Lancea Grossa, s katerim sta skupaj igrala v filmu 'The Marriage Counselor', nato pa še na enega košarkarja Jeremyja Lina, ki pa jo je gladko zavrnil. Sedaj so se v mestu angelov pojavile govorice, da je Kim končno našla srečo v objemu raperja Kanyea Westa, s katerim naj bi sicer prijateljevala že dalj časa, iskrica pa naj bi preskočila šele pred nedavnim.
 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375