Zadovoljna.si
Janice Dickinson - 4

Trači

Nekoč je veljala za najlepšo, poglejte jo danes!

J.V.
20. 10. 2014 13.36
20

Nekoč je veljala za eno izmed najlepših manekenk na svetu, danes pa je Janice Dickinson skoraj neprepoznavna. Številni lepotni posegi so na njenem obrazu pustili močne posledice, zaradi pretiravanja z botoksom je izgubila obrazno mimiko, ujela pa so jo tudi leta.

Janice Dickinson, ki je sama sebe razglasila za najlepši supermodel na svetu, je zadnja leta videti vse prej kot lepotica. Modni svet je krut in neprizanesljiv do manekenk, ko se enkrat postarajo, zato so nekatere lepotice tako obremenjene s svojim videzom, da z lepotnimi operacijami proces staranja še pospešijo.

Med njimi je nedvomno tudi 58-letna Janice, samooklicani prvi ženski supermodel brez dlake na jeziku, ki je le še bleda senca nekdaj najbolj zaželene lepotice. Po številnih lepotnih posegih je njena obrazna mimika ujeta v trpečem izrazu, ki so se ga ustrašili celo lepotni kirurgi.

Bizarna Janice, ki namesto z modnimi podvigi rumene medije polni z grotesknimi fotografijami, svoj umetni videz zagovarja in trdi, da ima med mladimi veliko oboževalk, ki v njej vidijo nekakšnega idola. Paparaci so nekdanjo manekenko pred kratkim ujeli na ulicah Los Angelesa in je sprva skoraj niso prepoznali. Janice je videti vedno bolj zgubana in postarana, njene roke pa so žilave in preveč koščene.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493