Zadovoljna.si
Lara Flynn Boyle - 1

Trači

Nekoč lepotica, danes pa …

Z.N.
11. 04. 2012 15.33
7

42-letna ameriška igralka Lara Flynn Boyle, ki je zaslovela z vlogo v seriji Twin Peaks, mnogi pa se je spominjajo po nastopih v seriji Praksa, je še ena žrtev lepotne kirurgije. Z namenom, da bi polepšala svoj videz, se je poslužila plastičnih posegov, učinek, ki ga je dosegla, pa je ravno nasproten želenemu.

Lara je z lepotnimi posegi močno izmaličila svoj obraz.
Lara je z lepotnimi posegi močno izmaličila svoj obraz.FOTO: X17ONLINE.COM
Lara Flynn Boyle
Lara Flynn Boyle FOTO:

Lara Flynn Boyle je nekoč slovela kot izjemno lepa igralka z nežnimi in ženstvenimi obraznimi potezami. Ker se je želela zoperstaviti procesu staranja, se je odločila za lepotne posege, a je z njimi dosegla ravno nasprotno od tega, kar je želela. Njen obraz ni videti prav nič več mladosten, temveč je zabuhel in precej postaran.

Lara je tako postala še ena žrtev lepotnih posegov, zaradi plastičnega obraza, ki ji onemogoča naravno mimiko, pa je na robu obupa. Njen obraz je skritiziral tudi slavni ameriški estetski kirurg Anthony Youn, ki je dejal, je Larin obraz videti, kot bi se topil. "Najverjetneje je imela nedavno lepotno operacijo, s katero je želela popraviti napake predhodnih lepotnih posegov," je še razložil.

Lara ima sicer že dolgo težave s sprejemanjem dejstva, da je staranje povsem naraven proces. Že pri 32 letih je dejala, da se zaveda, da se ji počasi izteka čas, saj za starejše ženske ni na voljo veliko filmskih vlog.

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368