Zadovoljna.si
Kim (levo) in Kourtney (desno) Kardashian sta nekoč izgledali precej drugače kot danes.

Trači

Nekoč ljubki punčki, danes razvpiti zvezdnici

Z.L.
11. 03. 2012 09.35
16

Družina Kardashian zadnjih nekaj let vztrajno polni rumene strani medijev po vsem svetu. Enkrat je v ospredju poroka, nato ločitev, nosečnost, pa 'slavne' obline in botoks. V zadnjem času sta na udaru predvsem Kim, ki si po ločitvi od Krisa Humpriesa prizadeva osvojiti Jeremyja Lina, vmes pa medijem ponudi kak pornografski posnetek, in Kourtney, ki javnost bolj vznemirja z izborom oblačil, ki velikokrat niso primerna za njeno blaženo stanje. Sedaj pa je Kim vrgla novo kost za glodanje: na družbenem omrežju je objavila fotografijo iz otroštva, na kateri s sestro Kourtney pozirata v rožnatih oblekicah. Sta vam bolj všeč kot deklici ali kot odrasli ženski?

Kim (levo) in Kourtney (desno) Kardashian sta nekoč izgledali precej drugače kot danes.
Kim (levo) in Kourtney (desno) Kardashian sta nekoč izgledali precej drugače kot danes.FOTO: Twitter
Ljubki poletni oblekici z rožnatimi vzorčki in dva čopka v laseh, ki sta okrašena s pentljicami – to je podoba sester Kim in Kourtney Kardashian iz časov, ko sta bili še prikupni deklici, ki se jima najbrž niti malo ni sanjalo, da bosta čez nekaj let oblegani na vsakem koraku. Če ju primerjamo z njunim današnjim videzom, lahko ugotovimo, da sta nekoliko zrasli, spremenili način oblačenja in telesne poteze. V bistvu sta danes popolnoma drugačni osebi, kar je lep dokaz, da sta očitno šli pod kirurški nož. Na sliki se sicer ne vidi, ali sta imeli že kot deklici nekoliko večjo zadnjico, zato ne moremo z gotovostjo trditi, ali je tudi to delo plastičnih kirurgov. Sicer pa je prav zanimiv način, kako sta sestri vstopili v svet znanih. Vse se je začelo, ko se je njuna mama Kris odločila ustvariti resničnostni šov družine. Ta je bil pri gledalcih očitno dobro sprejet in tako so otroci postali 'žrtve' mamine zamisli – šova 'Keeping Up With Kardashians'. Javnost je dobila vpogled v njihovo vse bolj luksuzno življenje, stanovanje in njihov vsakdan, družine Kardashian pa to očitno prav nič ne moti, saj se šova še niso naveličali.

Kim rada postreže s porniči

Pred nekaj tedni smo pisali o tem, da naj bi najbolj izpostavljena med tremi sestrami Kardashian, Kim, javnosti (nehote) postregla z lastnim domačim porničem, a ta govoric ni potrdila niti zanikala. To bi bil sicer že drugi vroči posnetek – prvi je lastnici ene najslavnejših zadnjic na svetu v medije 'ušel' leta 2007, posnela pa ga je skupaj s tedanjim partnerjem Ray J-jem. Video si je ogledalo več milijonov ljudi, zanimivo pa je, da je imel izredno veliko gledanost prav na dan Kimine poroke s košarkarjem Krisom Humphriesom. Kardashianova je na posnetek gledala kot na največje ponižanje v življenju, a prav ta video jo je po mnenju mnogih (tudi soigralca v porniču Ray J-ja) izstrelil v svet svetovnih zvezd.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368