Zadovoljna.si
Leonardo DiCaprio v St.Tropezu - 4

Trači

Nekdanji lomilec ženskih src je izginil!

J.V.
25. 07. 2014 13.41
31

Hollywoodskemu zvezdniku Leonardu DiCapriu se je v preteklosti že večkrat pripetilo, da so ga primerjali z igralcem Jackom Nicholsonom. Zdi se namreč, da je med njima iz dneva v dan večja vizualna podobnost, kljub temu, da je Nicholson kar nekaj desetletij starejši. Leonarda so pred nekaj dnevi ujeli na razkošni jahti, kjer je v kopalnih hlačah razkazoval svoj vedno bolj zamaščen trebuh.

Leonardo DiCaprio si je z izbranko in manekenko Toni Garrn privoščil poletnih oddih, ki ga slavni par preživlja v vročem St.Tropezu. Igralec se v mestu zadržuje tudi zaradi gala večerje, ki jo je gostil pred nekaj dnevi, v prostem času pa se sprošča na svoji razkošni jahti.

Toda zdi se, da od nekdanjega lomilca src ni ostalo prav veliko. Z zaraščeno brado, dolgimi lasmi spetimi v čop in vedno bolj zaobljenim trebuhom, je mega zvezdnik le še bleda senca samega sebe.

Leo se med dopustom očitno rad popolnoma sprosti in ga prav nič ne skrbi, da bi pridobil nekaj odvečnih kilogramov. Z belo brisačo zavito okoli pasu je bil videti kot mlajša kopija igralca Jacka Nicholsona. Glede na to, da prisega na manekenke, je zanimivo, da na svoj videz ne da prav veliko.
 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493