Zadovoljna.si
Skupaj naj bi si celo privoščili počitnice.

Trači

Lindsey Vonn, to pa je presenečenje!

J.V./U.S.
27. 06. 2014 13.21
17

Njuna romanca je dvignila kar nekaj prahu in govoric o tem, da se slavna smučarka Lindsey Vonn nikakor ne razume z nekdanjo ženo Tigera Woodsa, ni bilo malo. A očitno sta svetlolaski zakopali bojno sekiro in se danes menda odlično razumeta. Verjamete?

Lindsey in Elin, Tigerjeva sedanja in bivša, sta zakopali bojno sekiro.
Lindsey in Elin, Tigerjeva sedanja in bivša, sta zakopali bojno sekiro.FOTO: X17 Agency
Lindsey Vonn in Elin Nordegren sta bili sprti, vse odkar se je slavna smučarka zapletla v vročo romanco z golfistom Tigerjem Woodsom. Elin je jezilo predvsem dejstvo, da je Tiger prekršil njun dogovor in Lindsey že po nekaj tednih predstavil njunima otrokoma. A kot kaže, je 34-letna švedska manekenka spoznala, da je ljubezen med njenim nekdanjim možem in smučarko zelo resna ter da je čas, da se dami pogovorita in zgladita vse spore zavoljo otrok.

Postali sta dobri prijateljici

“Potem, ko jo je spoznala je ugotovila, da ji je prazaprav všeč,” je ameriškim medijem razkril vir. Elin in Tiger sta se ločila leta 2010, potem ko jo je on prevaral s številnimi ženskami. “Marsikdo bi si mislil, da bo čudno, toda Elin ima rada Lindsey in veliko sta v stiku. Elin je všeč, da je Lindsey močna ženska.”

Lindsay Vonn - 2
Lindsay Vonn - 2 FOTO: Facebook

Skupaj na počitnice

Vir je medijem razkril tudi to, da so si vsi skupaj pred kratkim privoščili počitnice, Lindsey in Elin pa naj bi si nekajkrat vzeli tudi čas le zase in odšli skupaj na pijačo, medtem ko je Woods ostal z otrokoma. “Lindsey je zelo dobra za Tigera. Je močna, ima svoje mnenje in ga drži na pravi poti. Elin je ugotovila, da sta si zelo podobni in imata veliko skupnega. Smejita se in pogovarjata, kot da sta prijateljci že od nekdaj.”

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493