Zadovoljna.si
David Hasselhoff

Trači

Nekoč postavni reševalec, danes pa ...

J.V.
11. 08. 2015 10.01
35

Le kdo ne pozna serije, zaradi katere je poklic reševalca zagotovo dobil seksi pridih? Serija Obalna straža, v kateri je David Hasselhoff kot slavni reševalec Mitch Buchannon igral od leta 1989 do 2001, je še vedno ena najbolj uspešnih serij na svetu. V 80. letih eden izmed najbolj priljubljenih pevcev in igralcev, pa je v zadnjih letih utonil v pozabo.

Zato je bilo pravo presenečenje, ko je The Hoff, kot so ga mnogi poimenovali, letos nastopil v priljubljenem šovu Ameriški idol in odpel nekaj svojih največjih uspešnic.

Voditelj oddaje Ryan Seacrest je zvezdnika povprašal česa se najbolj spomni iz 80. let: »Iz 80. let se ne spomnim prav veliko, toda veste, zelo sem se zabaval,« je odgovoril David v smehu.

Po nastopu je danes 62-letni igralec dejal, da je njegov cilj predvsem zabava. »Hotel sem dodati malo humorja in malo zabave,« je povedal za revijo People. »Včasih ljudje enostavno stopijo na oder in pojejo in imajo super glas, toda koga briga, ljudi moraš zabavati.«
 

 

THE HOFF. Enough said.

Posted by American Idol on 25. marec 2015

 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413