Zadovoljna.si
Kate Hudson z mamo Goldie Hawn

Trači

Neprimerno za njena leta?

Z.L.
14. 05. 2012 15.22
17

Je že res, da je tek najbolj priljubljena vrsta rekreacije tudi med svetovno znanimi zvezdami, a žal je pač tako, da morajo ti tudi pri izgubljanju kalorij paziti, kako se oblečejo. Tega zagotovo ni upoštevala ameriška igralka Goldie Hawn, saj se je na tek odpravila kar brez modrčka, kar so mediji označili za skrajno neprimerno za njenih 66 let.

Kate Hudson z mamo Goldie Hawn
Kate Hudson z mamo Goldie HawnFOTO: Reuters
Glede na to, kako uspešna igralka je Godie Hawn, in glede na vse milijone, ki jih ima, bi pričakovali, da si bo poleg sive majčke brez rokavov in pajkic prav take barve privoščila vsaj navaden športni modrček. A slavna Američanka se je odločila za tek brez vsakršne opore za prsi, s tem pa javnost spodbudila k razglabljanju o tem, ali je taka oprava za njena leta primerna ali ne. Svetlolasa zvezdnica je na ulicah Brentwooda pritegnila poglede številnih mimoidočih, a se ni dala motiti pri svojem dnevnem ritualu. Opremljena s sončnimi očali je tekla po očitno ustaljeni poti, vmes pa se osvežila z vodo, ki jo je imela s seboj v plastenki. Oblečena primerno ali ne, dejstvo je, da ima 66-letna mama treh otrok za svoja leta izredno zavidljivo postavo, in pohvalno je, da ostaja telesno aktivna.

Igralka in pisateljica

Goldie Hawn je v svoji dosedanji igralski karieri nanizala nekaj izredno uspešnih vlog, leta 1969 pa prejela celo oskarja za stransko vlogo v filmu "Cactus Flower". Posebej dobro se je v zadnjih letih znašla v komedijah, blizu pa so ji tudi romantične drame. A svetlolasa zvezdnica se v zadnjem času bolj kot igralski karieri posveča družini in pisanju knjig. Mati treh otrok, od katerih sta dva igralca (sin Oliver in hčerka Kate Hudson), je že 30 let v srečni zvezi s Kurtom Russellom, za katerega je povedala, da je najčudovitejša oseba, ki jo je imela čast spoznati v življenju. Pred kratkim je Goldie izdala knjigo z naslovom '"0 Mindful Minutes", ki je nekakšen priročnik za samopomoč pri zmanjševanju stresa in skrbi za zdravo ter srečno življenje. Zvezdnica se je s pisanjem sicer aktivno začela ukvarjati leta 2005, ko je izdala svojo avtobiografijo z naslovom "A Lotus Grows in the Mud" in požela številne pohvale.
 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368