Zadovoljna.si
Michelle Obama - 3

Trači

Zaradi nje so vsi ostali brez besed

J.V./zadovoljna.si
02. 10. 2015 12.38
9

Michelle Obama velja za prvo damo ameriškega političnega modnega sveta. V preteklih letih je skorajda vedno nosila obleke z ali celo brez naramnic in s svojim čvrstim zgornjim delom telesa ameriškemu narodu dala vedeti, da je dovolj močna za premagovanje vseh preprek, ki se lahko pojavijo. In tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Michelle Obama - 3
Michelle Obama - 3FOTO: Reuters

Za večerjo s kitajskim predsednikom, ki so jo organizirali v Beli hiši, je prva dama izbrala elegantno in razkošno črno obleko, ki je znova potrdila njen status nesporne modne ikone. Pod kreacijo se je podpisala slavna modna oblikovalka Vera Wang, ki sicer slovi po dih jemajočih poročnih oblekah.

Psihologi so prepričani, da se eden glavnih razlogov za to, da Michelle navdušuje, kjerkoli se pojavi, poleg izrednega čuta za sočloveka in neverjetne sproščenosti skriva prav v njenem prefinjenem občutku za modo. Je že res, da za njeno garderobo skrbi gruča stilistov in modnih oblikovalcev, a za pojavljanje v javnosti vedno raje kot drage dizajnerske modele izbere preprosta, vsem potrošnikom dostopna oblačila ali kreacije mladih obetavnih ameriških oblikovalcev, ki jo po njenem mnenju ohranjajo mladostno.

Če so bile njene predhodnice večinoma zveste enemu oblikovalcu, pa se Michelle za svoje 'outfite' odloča po občutku, ne po imenu. V njeni omari se znajdejo tako kreacije s podpisi kot tudi oblačila, ki jih lahko Američanke vidijo v izložbah modnih trgovin.

Michelle Obama - 2
Michelle Obama - 2FOTO: Reuters

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399