Zadovoljna.si
Brigita (tretja z leve) je že kot najstnica prepevala v glasbeni skupini.

Trači

Nikoli je ne bi prepoznali

Z.M.
17. 08. 2012 12.37
3

Se vam ob pogledu na fotografijo svita, kdo je rjavolaska na levi? Gre za priljubljeno slovensko zvezdnico, ki je očitno že kot najstnica vedela, kakšna bo njena pot. Uganete, kdo je to?

Brigita (tretja z leve) je že kot najstnica prepevala v glasbeni skupini.
Brigita (tretja z leve) je že kot najstnica prepevala v glasbeni skupini.FOTO: Facebook
Konec maja je pevka vstopila v zakon z dolgoletnim partnerjem.
Konec maja je pevka vstopila v zakon z dolgoletnim partnerjem. FOTO: Anton Žbogar

Pevka Brigita Šuler, ki jo danes poznamo kot svetlolasko, ima naravno precej bolj temne lase, kot je razvidno tudi s fotografije, ki jo je glasbenica objavila na svojem Facebooku.

Na sliki je imela 17 let, prepevala je v skupini Furja in bila videti precej drugače, kot smo je vajeni danes. Vseeno pa je očitno že takrat vedela, kaj želi početi v življenju, in je tem sanjam tudi sledila.

Pripravlja se na novo šolsko sezono

Čeprav se je Brigita pred nekaj meseci poslovila od svoje prepoznavne svetle barve las in se vrnila k naravni rjavi, v kateri je konec maja dahnila tudi usodni da svojemu dolgoletnemu partnerju, je danes zopet prej svetlolaska.

Sredi julija je še uživala na dopustu v Črni gori, zdaj pa se že intenzivno pripravlja na novo šolsko sezono. Brigita namreč ni le pevka, ampak tudi učiteljica glasbe, ki v svojem poklicu nadvse uživa.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368