Zadovoljna.si
Robert

Trači

'Nikoli nisem razumel varanja!'

Z.K.
27. 07. 2012 08.26
15

V medijih je vse več govora o skoku čez plot hollywoodske igralke Kristen Stewart, ki je prevarala svojega zvezdniškega fanta Roberta Pattisona. Za svoj podrsljaj se mu je že javno opravičila, Robert pa naj bi bil v hudem šoku, saj ne more verjeti, da se je to zgodilo. Sicer pa naj bi bila kemija med Kirsten in režiserjem filma Sneguljčica in lovec Rupertom Sandersom, s katerim je prevarala Roberta, več kot očitna.

Afero močno obžalujeta

Zvezdnica sage o Somraku Kristen Stewart je prevarala svojega večletnega partnerja Roberta Pattisona, za katerim norijo mnoge mladenke. Čez plot je skočila z režiserjem filma Sneguljčica in lovec Rupertom Sandersom, v katerem nastopa tudi Kristen. Novica je v javnost prišla, ko so ju paparaci ujeli v 'nepravem' trenutku. Za svoj spodrsljaj se je zvezdnica Robertu že javno opravičila. "Zelo mi je žal, da sem prizadela in osramotila vse tiste, ki so mi blizu in ki se jih to dotika. Trenutna indiskretnost je ogrozila najpomembnejšo stvar v mojem življenju, osebo, ki jo ljubim in najbolj spoštujem, Roba. Ljubim ga, ljubim ga, tako zelo mi je žal," je Stewartova zapisala v izjavi. Svoji ženi in družini se je javno opravičil tudi Rupert. "Moja lepa žena in božanska otroka so vse, kar imam. Ljubim jih z vsem srcem. Molim, da se bomo prebili skozi to," je zapisal v izjavi.

Kemija naj bi bila očitna

"Kristen je čisto na tleh. Bila je napaka, rezultat popolnoma napačne presoje. Ni šlo za afero, ampak za trenutek, ki se ne bi smel zgoditi. Nikoli ni želela nikogar prizadeti. Je dobra oseba, ki je naredila napako," je za People povedal neimenovani vir in dodal, da je do skoka čez plot prišlo nedavno. Sicer pa je bila kemija med Kristen in Rupertom močno vidna že nekaj mesecev nazaj, ko sta skupaj predstavljala novi film. Na neki večerji v Berlinu sta imela oči le drug za drugega. Ali je šlo res le za nepremišljen trenutek ali za afero, ni znano.

Ali ji bo odpustil?

Rupertova žena, sicer britanska manekenka Liberty Ross, se je na afero že odzvala. Na svoji Twitter strani je citirala legendarno Marylin Monroe in zapisala, da včasih dobre stvari razpadejo, da se lahko združijo še boljše. Robert naj bi bil nad početjem svojega dekleta zelo šokiran, pravi neimenovani vir, ki je igralcu blizu. Celo tako zelo, da ni bil sposoben skupaj spraviti stavka, ki bi ga posredoval medijem. Še nedavno je v enem izmed intervjujev razglabljal o varanju in povedal, da je to ena izmed stvari, ki je nikoli ni razumel. "Ne razumem, zakaj ljudje varajo. Če se za nekoga odločim, je zato, ker si te osebe res želim. Ko imam razmerje, sem temu predan 100-odstotno,“ je povedal Robert. Ali bo Kristen odpustil ali ne, pa lahko le ugibamo ...

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368