Zadovoljna.si
Poročila sta se v Kambodži.

Trači

Nina po čudežu preživela prometno nesrečo

Z.N.
19. 09. 2013 08.08
11

Na poti proti italijanskemu mestu Desenzano del Garda se je ponoči okoli enih zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena hrvaška manekenka Nina Morić in njen soprog Massimiliano Dossi. Na kraj dogodka je takoj prispelo reševalno vozilo in ju odpeljalo v bolnišnico.

Nina Morić in njen soprog Massimiliano Dossi sta se v noči na sredo okoli ene ure peljala proti Desenzanu del Garda, ko je prišlo do prometne nesreče. Oba so takoj odpeljali v bolnišnico, a sta k sreči tam ostala le 6 ur na opazovanju.

Poročila sta se v Kambodži.
Poročila sta se v Kambodži.FOTO: Twitter
Nina je na Twitterju že kmalu po nesreči objavila fotografije in zapisala, da sta ostala živa le po čudežu. "Bog naju je rešil," je še napisala in dodala, da ju je nesreča le še bolj zbližala.

Je bil kriv alkohol?

Kot poročajo italijanski mediji, v nesrečo ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo, Massimiliano, ki je v času nesreče sedel za volanom, pa je po navedbah policije zavrnil opravljanje alkotesta. Čeprav je avto popolnoma uničen, sta jo oba k sreči odnesla le z lažjimi poškodbami. Kot je Nina zapisala na Twitterju, ima opornico za vrat, Massimiliano pa je utrpel ureznine po glavi in obrazu.

Poročena … in to dvakrat

Nina in Massimiliano sta si večno zvestobo obljubila pretekli mesec med obiskom eksotične Kambodže. Omislila sta si poroko po budističnih ritualih. Golobčka sta očitno tako zaslepljena z ljubeznijo, da ju ne moti niti dejstvo, da je Nina še vedno uradno poročena z nekdanjim partnerjem, razvpitim italijanskim fotografom Fabriziem Corono.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493