Zadovoljna.si
Nina Morić

Trači

Nina pregloboko pogledala v kozarec

Z.C.
27. 09. 2012 11.36
2

Nina si je privoščila divjo in razuzdano noč. Na vrtoglavih petah in v seksi minici se je odpravila po nočnih lokalih, alkohol pa je tekel v potokih. Temnolasa lepotica, ki se je na visokih petah precej opotekala, je svoje "vandranje" končala ob pol sedmih zjutraj, paparaci pa so jo na popotovanju po milanskih lokalih veselo spremljali in fotografirali.

Nina Morić
Nina Morić FOTO: Reuters
Nina Morić, ki že vrsto let živi in dela v sosednji Italiji ter s svojim dokaj pestrim ljubezenskim življenjem polni rubrike v tamkajšnjih tabloidih, si je po dolgem času privoščila žurersko noč. Hrvaška manekenka, ki se lahko pohvali z brezhibno postavo, si je nadela seksi oblekico, ki je radodarno razkrivala njene lepe noge, in vrtoglavo visoke pete ter se podala v noč. Najprej se je ustavila v lokalu Principe di Savoia, kjer ji je družbo delal Brando De Sica, nato je zamenjala kavalirja in skupaj s podjetnikom Massimilianom Messinesejem "odvandrala" v Armani Privé, s prijateljico in znanim italijanskim playboyem pa je v zgodnjim jutranjih urah odšla še v nočni lokal The Club, kjer si je družbica dala duška na plesišču.

Še kikl’co prodala bom, hik ...

Po burni noči, ki se je končala ob pol sedmih zjutraj, se je Nina opotekajoča odpravila proti domu, naslonjena na prijateljico, kar so paparaci zadovoljni ujeli v objektiv. Očitno so popiti koktajli naredili svoje. O njenem zaročencu, o katerem je še pred kratkim govorila, da se bosta poročila, pa ne duha ne sluha. V italijanskih medijih so se medtem že pojavila ugibanja, da tudi Pasquale Granata očitno ni pravi moški za Nino in se njuna ljubezen počasi končuje.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478