Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Nina se je zaročila

Z.N.
05. 06. 2012 15.20
13

26-letna Srbkinja Nina Seničar, ki je bila zdaj nekaj časa samska, je spet našla ljubezen, poročajo italijanski mediji. Paparaci so jo ujeli, ko je v družbi Gianluca Passija zapuščala restavracijo, v kateri sta si privoščila romantično večerjo, mnogim pa je v oči padel precej razkošen prstan, ki se je bleščal na njeni roki in ki naj bi bil celo zaročni.

Nina Seničar, ki je v preteklosti ogrela srca že kar nekaj italijanskih žrebcev, naj bi bila v resni zvezi z Gianlucom Passijem, piarovcem Giorgia Armanija. Nedavno so ju paparaci ujeli, ko sta si izmenjevala nežnosti, tokrat pa so jo fotografirali, ko sta zapuščala restavracijo. Veliko pozornosti je pritegnil predvsem Ninin bleščeči prstan. Kot poročajo italijanski mediji, naj bi šlo za zaročni prstan, čeprav novice ni potrdil še nobeden od njiju.

26-letna Nina Seničar sicer v Italiji redno polni strani rumenega tiska. Na seznamu njenih bivših so med drugim televizijski voditelj in igralec Ezio Greggio, nogometaš Marco Borriello, nekdanji partner Belen Rodriguez, med njenimi ljubimci pa naj bi bili še kuhar in televizijski voditelj Simone Rugiati, voditelj Daniele Battaglia ter celo brat njenega nekdanjega partnerja Boriella, Fabio. Nina, ki je svojo kariero sicer začela v Srbiji, kjer je med drugim prejela lento za najlepšo Jugoslovanko, je zaslovela komaj v Italiji z nastopi v mnogih oddajah. Tam se je tudi vpisala na fakulteto in jo uspešno zaključila, kar nekaj slave pa je požela z nastopom v šovu Otok slavnih (L'Isola dei Famosi).
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413