Zadovoljna.si
Nina Badrić in Bernard Krasnić

Trači

Nina ga je zapustila, ker jo je varal

Z.M.
26. 11. 2012 10.57
7

Zvezdnica sicer za zdaj medijem ne daje izjav, a kaže, da ji je tokrat prekipelo, saj naj bi njen moški imel kar dve ljubici. Krizo sta sicer imela že pred tremi leti, a sta takrat očitno zgladila spore. Tokrat pa naj ne bi bilo poti nazaj.

Nina in Bernard sta se leta 2006 poročila v eni od zagrebških cerkva, nekaj dni kasneje pa za prijatelje priredila slavje v Istri.
Nina in Bernard sta se leta 2006 poročila v eni od zagrebških cerkva, nekaj dni kasneje pa za prijatelje priredila slavje v Istri.FOTO: dnevnik.hr
Pevke ne zanima, s kom se videva njen skoraj že nekdanji mož.
Pevke ne zanima, s kom se videva njen skoraj že nekdanji mož. FOTO: Arhiv izvajalca

Hrvaška pevka Nina Badrić in zagrebški poslovnež Bernard Krasić sta bila par kar enajst let, od tega sta bila šest let poročena. V njunem zakonu je začelo škripati že leta 2009, ko je pevka tudi prvič vložila uradno zahtevo za ločitev, a sta se z možem nato odločila, da bosta poskusila rešiti zakon. Žal očitno neuspešno, saj je pevka prejšnji teden potrdila govorice, da se z Bernardom ločujeta. Tokrat menda zares. O razlogih za to ne eden ne drugi javno nista še govorila, hrvaški mediji pa poročajo, da naj bi Nina odločitev, da konča svojo pot s Krasnićem, sprejela, ker naj bi jo mož varal. Trenutno naj bi se namreč dobival s kar dvema dekletoma hkrati, mlado pevko v vzponu in neznano študentko.

Ne zanima je, s kom se dobiva Bernard

Pevka sicer skrbno varuje svojo zasebnost, a je zadnje govorice o domnevnem moževem varanju vseeno komentirala. "Ne zanima me, s kom se zadnja dva meseca videva Bernard. Od meseca septembra sva oba svobodna človeka," je povedala hrvaškim medijem. Ločitev naj bi bila uradna v tem tednu, kot poročajo hrvaški mediji pa naj bi zanjo vedeli le pevkini najbližji prijatelji in družina. A tudi Nina naj ne bi bila popolnoma nedolžna v tej zgodbi. Srbski mediji namreč poročajo, da naj bi bila pevka že nekaj časa v razmerju s srbskim televizijskim voditeljem Ivanom Ivanovićem, ki se je prav tako nedavno ločil. Pevka sicer pravi, da ju povezuje le prijateljstvo, vseeno pa so jo avgusta paparaci ujeli, kako je z Ivanom in njegovo hčerko dopustovala v Istri.

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413