Zadovoljna.si
Nina Morić

Trači

Nina shirana kot še nikoli

Z.C.
12. 04. 2012 12.00
19

Nina Morić se je pred kratkim vrnila iz Hondurasa, kjer je sodelovala v resničnostnem šovu Otok slavnih. Hrvaška manekenka, ki je že drugo leto zapored sodelovala v tem projektu italijanske nacionalne televizije, je na otoku, kjer so udeleženci imeli na voljo bolj malo hrane, vidno shujšala. Po mnenju italijanskih medijev je postavna lepotica, ki s svojimi oblinami že vrsto let razvnema domišljijo Italijanov, le še senca same sebe.

Nina Morić je v sosednji Italiji znana medijska osebnost, zato ni nenavadno, da jo redno vabijo v resničnostne šove, saj se zavedajo, da bo s svojo prisotnostjo in prepirljivostjo pripomogla k boljši gledanosti oddaje. Hrvaška manekenka je letos že drugič sodelovala v enem najbolj popularnih resničnostnih šovov pri naših sosedih in v polni meri izpolnila pričakovanja avtorjev oddaje. Sprva so jo povabili kot komentatorko, a se je kmalu sprla z eno od kolegic, špansko lepotico Lauro Barriales, ki naj bi pred petimi leti flirtala z Nininim zdaj že nekdanjim možem Fabriziem Corono. Ko sta se srečali, ji je Nina skozi zobe zabrusila: "Ah, ti si Laura, spomnim se te! Ti si tista, ki je hodila z mojim možem Fabriziem!"

Zgodilo se je pred petimi leti

Nina je v dneh, ki so sledili, za italijanske medije povedala, da sta se njen mož in Barrialesova spoznala v fitnesu in sta takoj začela flirtati. Norela je od ljubosumja, od moža je zahtevala, naj preneha obiskovati fitnes in se dobivati z Lauro, a vse zaman, saj je njegovo razmerje z mlado lepotico trajalo kar nekaj časa. Na koncu je Fabrizio Nino zapustil zaradi druge gospodične, Argentinke Belen Rodriguez. In čeprav je minilo že pet let, Nina moževega skoka čez plot z Lauro ni pozabila in je Španki dala jasno vedeti, da ji bo, kolikor bo mogoče, zagrenila življenje. Morda so jo tudi zato iz komentatorke kmalu prekvalificirali v tekmovalko in poslali v Honduras, kjer je ostala nekaj tednov ter tudi tam s svojim dolgim jezikom dokaj začinila dogajanje.
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368