Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

No, to pa je novica: Nina v veselem pričakovanju?

N.J.
02. 10. 2013 14.07
8

Zadnjih nekaj dni je Nina Morić v centru pozornosti. Po pričevanju nekaterih naj bi bila rjavolasa zvezdnica, ki je končno srečno zaljubljena, noseča, v dokaz pa so mediji že objavili fotografije domnevnega nosečniškega trebuščka.

A hrvaška starleta Nina Morić trdi, da so izjave napačne in da s soprogom Massimilianom Dossijem ne pričakujeta naraščaja in torej ni noseča, čeprav se na fotografijah, na katerih se v beli majici brez rokavov boža po trebuhu, morda zdi, da je. "Nisem noseča!" je svoje sledilce obvestila preko socialnega omrežja Twitter.

Nedavno preživela nesrečo

Nina Morič je sicer nedavno s svojim soprogom doživela precej hudo prometno nesrečo, ki se je k sreči za njiju srečno končala. Oba so v bolnišnici zadržali le 6 ur na opazovanju, Nina je šla domov z opornico okoli vratu, Massimiliano pa jo je odnesel z urezninami na obrazu in glavi. Nina Morić je sicer še vedno uradno poročena s Fabriziem Corono, s katerim imata enega otroka, sina Carlosa. Kljub temu, da še nista uradno ločena, si je letos poleti v eksotični Kambodži po budističnih ritualih izmenjala poročne zaobljube z novim izbrance.

Težko prebolela Corono

Starleta je bila na Fabrizio Corono močno navezana in rabila je dolgo časa, da ga je prebolela. Medtem ko je on užival v družbi Belen Rodriguez (ki je sicer našla novo ljubezen, Stefana De Martina, s katerim imata tudi že otroka) in se v medijih izpostavljal s seksi fotografijami z novo izbranko, je Nina trpela. Še posebej jo je razjezilo, ko je na dopust z Belen odšel z njunim sinom Carlosom, tam pa so ju paparaci ujeli, ko je Fabrizio v vodi strastno zagrizel v zadnjico Belen. "Zavedam se, da je tisti, ki je naredil napako, predvsem Fabrizio, vendar ne želim zganjati prevelikega hrupa, saj sva šele pred kratkim spet vzpostavila normalen odnos in ga v dobro svojega sina ne želim porušiti. Kljub temu bi bilo prav, da se Fabrizio v bodoče ne bi spozabil pred otrokom in se obnašal neprimerno. Dokler bo dober in odgovoren oče, ga bom spoštovala," je tedaj za medije, ki so prvi objavili 'vroče' fotografije povedala Nina, ki pa za 'pohotno' obnašanje nekdanjega moža ne krivi Belen: "Ko bo imela otroka, bo dvakrat premislila, preden bo naredila določene stvari. Ne želim, da bi me imeli za preveč 'zategnjeno', vem, da je Belen še mlada in prav je, da se na počitnicah zabava s svojim zaročencem. Nekaj pa je jasno, glede na to, da gre za mojega otroka, ga z njima ne bom več poslala na počitnice."


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493