Zadovoljna.si
Hilary Duff in Luca

Novice

'Nisem popolna, ampak ...'

Z.S.
08. 07. 2012 12.00
8

"... počutim se fantastično," je medijem sporočila mlada zvezdnica, ki je pred tremi meseci povila prvorojenca. "Povejte mi v obraz," je svetlolaska dejala v nedavnem intervjuju in dodala, da kot večina žensk ne more shujšati kar čez noč. Poglejte fotografije njenega telesa!

Hilary Duff in Luca
Hilary Duff in Luca FOTO: Twitter

Zlobne kritike na račun njenega telesa

24-letna zvezdnica Hilary Duff, ki je pred tremi meseci rodila prvorojenca, dečka Luca, se je znašla pod udarom kritik. Tuji mediji so se namreč začeli množično spraševati, zakaj mlada mamica še ni izgubila porodnih kilogramov. Svetlolaska je v nedavnem intervjuju za enega izmed ameriških medijev povedala, da se na govorice ne ozira ter da se zaveda, da še zdaleč ni popolna. "Nisem popolna, vendar se počutim fantastično. Tako gre pri večini žensk – teža se ne izgubi kar čez noč." Igralka in pevka je še dodala, da redno telovadi, nekajkrat tedensko pa se udeleži še treninga z osebnim trenerjem.

Zloba ne pozna meja

Čeprav je mlada mamica pred nekaj meseci povila svojega prvorojenca, ji kritiki ne prizanašajo. Njeni oboževalci so se na različnih klepetalnicah in družbenih omrežjih razpisali o njenem videzu, najbolj zlobni pa so celo zapisali, da je ogabna. "Zdaj sem prepričana, da ji je prav vseeno, kako je videti. Ogabno!" Kljub kritikam pa mlada zvezdnica ostaja realna in optimistična. "Vseeno mi je, kaj govorijo o meni. Nisem še na želeni točki, vendar se zaradi tega ne obremenjujem."

Svojemu partnerju se zdi čudovita

Hilary se je s športnikom Mikom Comriejem poročila avgusta 2010 v Kaliforniji. Par se je začel videvati leta 2007, februarja 2010 pa sta oznanila svojo zaroko. "Tudi med nosečnostjo sem se mu zdela čudovita," je povedala svetlolaska, ki proste trenutke ob malčku najraje posveti svojemu partnerju.

Družina je pomembna

24-letna igralka in pevka, ki se lahko pohvali s štirimi albumi ter kopico filmskih in televizijskih vlog, je veselo novico, da z možem pričakujeta prvega otroka, sporočila prav na prvo obletnico poroke. Takrat je na svoji spletni strani zapisala: "Ne morem verjeti, da je mimo že eno leto. Čas res hitro teče, ko se imaš dobro! Zelo sva srečna, da bova kmalu začela novo poglavje v skupnem življenju."

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375