Zadovoljna.si
Ko so jo hospitalizirali, je najprej zanikala svoje prave težave.

Trači

Spet se je pojavila na Twitterju

Z.M.
17. 04. 2012 12.59
3

Igralka Demi Moore se je v začetku januarja za tri mesece poslovila od Twitterja, saj se je zdravila zaradi odvisnosti in motenj prehranjevanja. V ponedeljek pa se je vrnila v spletni svet in objavila svojo fotografijo, pod katero je pripisala, da le testira, ali stvar deluje. Na Twitterju še vedno uporablja svoje staro ime, ki vključuje priimek Ashtona Kutcherja, a zvezdnice to ne moti. Svojim oboževalcem je razložila, da sprememba uporabniškega imena ni na njeni prednostni listi.

Ko so jo hospitalizirali, je najprej zanikala svoje prave težave.
Ko so jo hospitalizirali, je najprej zanikala svoje prave težave. FOTO: X17ONLINE.COM

49-letna Demi Moore je zadnje tri mesece preživela na zdravljenju odvisnosti in motenj prehranjevanja v centru za odvajanje Cirque Lodge, medtem ko se je posvečala svojemu počutju, pa se je odpovedala objavljanju na različnih družbenih omrežjih. Tako so njeni zvesti sledilci od začetka januarja čakali na njeno novo fotografijo, ki jo je igralka objavila pred nekaj dnevi. Na njej leži na postelji, pod sliko pa je pojasnila, da le preverja, ali stvar še deluje.

Še vedno je gospa Kutcher

Kljub temu da se je že novembra razšla s 34-letnim Ashtonom Kutcherjem, se na Twitterju še vedno podpisuje z vzdevkom, ki vsebuje njegov priimek. "Sprememba mojega twitter imena @mrskutcher trenutno ni na prednostni listi. Žal mi je, da vas tako moti. Ali naj ne tvitam, dokler si ga ne spremenim? Ali je res pomembno?“ je spraševala svoje spletne prijatelje. Demi je, odkar se je razšla s 15 let mlajšim zvezdnikom, precej shujšala in tudi to je bil eden od razlogov, da so jo februarja hospitalizirali. Uradna razlaga takrat je sicer bila, da so jo v bolnišnico odpeljali zaradi pretrujenosti, a hitro se je izkazalo, da so njene težave resnejše ter da so že precej načele njeno psihično stanje. Pristala je na zaprtem oddelku, od koder so jo po mesecu in pol odpustili.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375