Zadovoljna.si
Kesha v Las Vegasu - 1

Trači

Njena tragična izpoved je pretresla Hollywod!

J.V.
17. 10. 2014 13.26
5

Pevka Kesha je s priznanjem, da jo je kar 10 let fizično, spolno, verbalno in čustveno zlorabljal njen glasbeni producent, šokirala ne le Hollywood, ampak ves svet. Zvezdnica trdi, da je zaradi tega skoraj umrla in se je sedaj tudi odločila, da svojega producenta toži. Ko je z njim podpisala pogodbo, je bila stara komaj 18 let.

Kesha v Las Vegasu - 1
Kesha v Las Vegasu - 1FOTO: sawfirst.com

Slavna pevka se je odločila spregovoriti o zlorabi, ki jo je trpela kar 10 let. Kot trdi sama, se je vse skupaj začelo, ko je bila stara 18 let in je s producentom Dr.Lukom, podpisala pogodbo o sodelovanju. Zlorabljal naj bi jo že od samega začetka in jo večkrat spolno nadlegoval, silil jo je v droge in popivanje.

Do enega izmed številnih incidentov naj bi prišlo na potovanju, ko jo je že pred vzletom letala prepričal, da je vzela droge, nato pa jo zadrogirano spolno zlorabil. V drugem incidentu, Kesha opisuje, da jo je prisilil v to, da je z njim pila in ji nato dal tablete, ki jih je sam opisal kot tablete za streznitev. Pevka trdi, da se je zbudila naslednji dan, gola in v njegovi postelji. Počutila se je bolno in ni imela spomina, kako je tam pristala.

Zaradi zlorabe se je pričela soočati z motnjami prehranjevanja, o čemer se je pisalo v začetku tega leta. Zlorabljal pa je ni le spolno in fizično, ampak tudi verbalno. Ves čas ji je govoril, da ni lepa, da nima talenta in da je lahko srečna, da ga ima. Večkrat naj bi se nad njo znesel tudi fizično. Kesha sedaj sodnika prosi, da ji dovoli prekiniti pogodbo z Lukom. »Kesha se trudi nad svojim življenjem prevzeti nadzor, zaradi tega se je tudi odločila za tožbo,« je medijem povedal pevkin odvetnik.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493