Zadovoljna.si
Sharon Stone - 6

Trači

To je vse, kar je ostalo od nekoč najlepše ženske na svetu!

J.V.
18. 07. 2014 13.41
25

Sharon Stone je dolgo časa veljala za eno izmed najbolj seksapilnih žensk na svetu, a tudi zvezdnice, kot je sama, slej ali prej ujamejo leta. Tega se igralka že nekaj časa ne trudi več skrivati in tako je v nedavnem intervjuju iskreno priznala, da je njena zadnjica vedno bolj podobna povešeni vreči celulita.

Sharon Stone - 6
Sharon Stone - 6FOTO: Reuters
Ker so se na njenem telesu začele kazati posledice pomanjkanja gibanja in let, se je Sharon Stone pred nekaj meseci odločila, da se vrne v formo. Tako je začela nekajkrat tedensko obiskovati telovadnico, največ pozornosti pa posveča svoji zadnjici.

Nenaličena Sharon Stone - 3
Nenaličena Sharon Stone - 3 FOTO: Profimedia

»Vem, da bodo mediji objavljali fotografije moje celulitične zadnjice na naslovnici,« je dejala hollywoodska igralka in razkrila, da je znova začela telovaditi. »Malo sem pod pritiskom, ker vem, da me bodo fotografirali v kopalkah in pisali, da je moja zadnjica kot povešena vreča celulita. To me sicer ne moti.«

Dodala je, da linijo ohranja s plavanjem, telovadbami v bazenu za ostarele in aerobiko. »Do nedavnega sem jedla zdrava in telovadila kot žival,« je še dodala igralka, ki je najbolj znana po njeni vlogi v erotičnem trilerju Prvinski nagon.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493