Zadovoljna.si
Cameron Diaz

Trači

Njene dolge noge ...

Z.S.
10. 08. 2012 14.20
20

Lahko bi jo poimenovali kar popolna ženska! Lepa igralka se ponaša s svetlimi lasmi, modrimi očmi, dolgimi nogami in neverjetno postavo, katere recept bo v prihodnosti razkrila tudi v svoji knjigi. Zaradi žametne in napete kože, brez celulita pa bi ji težko pripisali toliko let … uganete, koliko?

Igralka s sanjsko postavo

30. avgusta bo igralka Cameron Diaz dopolnila 40 let, kar pa bi ji sicer težko pripisali. Nekdanja manekenka, ki se uvršča v sam vrh najbolj razpoznavnih in plačanih hollywoodskih zvezdnikov, se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, ki jo ohranja s kombinacijo pilatesa, kardio treninga in treninga z utežmi. »To se mi zdi najboljša kombinacija za ženske, ki smo že prestopile prag tridesetih let,« je pojasnila zvezdnica in dodala, da se ji zdi trening z utežmi ključnega pomena za lepo oblikovano zadnjico, medtem ko pilates pripomore k raztezanju mišic. Na ta način mišice niso ’zabuhle’, temveč se podaljšajo in pridobijo elegantno obliko, je prepričana Diazova, ki bo v prihodnjem letu izdala knjigo. Njena vsebina se bo navezovala na zdrav življenjski stil in opisovala pomen redne vadbe. Igralka je že podpisala pogodbo z založbo HarperCollins, knjiga pa naj bi bila na prodajnih policah jeseni prihodnje leto.

 

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368