Zadovoljna.si
Jionni LaValle in Snooki

Trači

Sploh ne nehajo rasti ...

Z.N.
30. 03. 2012 11.30
12

Ameriška zvezdnica resničnostnega šova Nicole Polizzi, bolj znana pod vzdevkom Snooki, se počasi privaja na telesne spremembe, ki spremljajo njeno nosečnost. Močno pa je presenečena nad svojim oprsjem, ki je iz dneva v dan bolj bujno.

Jionni LaValle in Snooki
Jionni LaValle in Snooki FOTO:

Snooki, ki nastopa v resničnostnem šovu Jersey Shore, je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri razkazuje svoje vse bolj bujno oprsje. Najprej je napisala, da se privaja na svojo novo nosečniško podobo, nato pa dodala: "Sploh ne nehajo rasti. Se že kar bojim. Moje prsi so OGROMNE. Juhu, baby Snooki!" Snooki ima sicer za svojega še nerojenega otročka že izdelan načrt za prihodnost. Kot je obvestila svoje sledilce na Twitterju, si želi, da bi bil njen otrok oboževalec house glasbe, tako kot so ona in njeni prijatelji. "Ko bo moj otroček v trebuhu slišal zvoke, mu bom predvajala glasbo, ki jo ustvarjajo Dobenbeck, Ercola, Medina, Kaskade in Tiesto."

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375