Zadovoljna.si
Noseča Michelle Hunziker na plaži - 7

Trači

Nosečniški trebušček ju prav nič ne ovira!

Z.S.
26. 07. 2013 16.33
8

Priljubljena švicarska manekenka in televizijska voditeljica Michelle Hunziker te dni razkazuje svoje nosečniške obline na vroči Ibizi. Te je sončnim žarkom nastavila v zapeljivem belem bikiniju, v katerem je bila nekdanja žena italijanskega pevka Erosa Ramazzottija videti tako poželjivo, da jo je njen izbranec Tomaso Trussardi ves čas grabil za zadnjico. Slavni parček v prihodnjih mesecih pričakuje prvorojenca in očitno sta se zadnje poletje pred njegovim prihodom odločila maksimalno izkoristiti.

Noseča Michelle Hunziker na plaži - 2
Noseča Michelle Hunziker na plaži - 2FOTO: Profimedia

Potem ko je Michelle Hunziker še pred nekaj dnevi svoj nosečniški trebušček razkazovala v turkiznem bikiniju na eni izmed italijanskih plaž, so zdaj njene vedno bolj polne obline lahko tokrat občudovali obiskovalci Ibize. Lepa televizijska voditeljica tam že nekaj dni počitnikuje v družbi fanta Tomasa Trussardija, naslednika modnega cesarstva Trussardi. Medtem ko bo to za 30-letnika prvi otrok, ima Michelle iz zakona z Erosom Ramazzottijem že hčerko Auroro. Zaljubljenca so ujeli med javnim izmenjavanjem nežnosti in očitno ju niso radovedni pogledi in prežeči paparaci prav nič motili. Tomaso je namreč svojo nosečo izbranko v vodi dvignil visoko v zrak in jo strastno grabil za zadnjico.

Razen trebuščka se sploh ni zredila

Medtem ko je njeno oprsje v sedmem mesecu nosečnosti že lepo naraslo, pa se Michelle razen v trebušček ni prav veliko zredila in ostaja zelo vitalna nosečnica. Do poroda jo ločita še dva meseca, ugibanja o tem, kakšnega spola bo otrok, pa so se pričela že pred časom. In čeprav naj bi parček pričakoval deklico, je italijansko-švicarska manekenka že večkrat priznala, da si v prihodnosti želi tudi sinčka. "Vem, da je deklica, in sem presrečna, toda prisežem, da bom naredila še enega. Moram izkusiti vznemirjenje dečka vsaj enkrat v življenju.“

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478