Zadovoljna.si
Denzel Washington z ženo

Trači

Hollywood pretresa nova afera!

J.V.
17. 07. 2013 13.49
13

Hollywoodski igralec Denzel Washington se je znašel na tapeti rumenih medijev. Paparaci so zvezdnika ujeli med skokom čez plot, ko je v supermarketu strastno poljubljal neznano žensko, ki ni bila njegova žena. Fotografije naj bi v naslednjih dneh objavil tudi eden izmed ameriških tabloidov, mnogi pa so prepričani, da se nam obeta še ena hollywoodska ločitev. Po številnih namigovanjih o njegovi nezvestobi, ki so se pojavljala v zadnjih letih, je Denzel očitno dosegel točko, ko teh ne bo mogel več zanikati.

Denzel v družbi žene Paulette in sina Johna.
Denzel v družbi žene Paulette in sina Johna.FOTO: Reuters
58-letni Denzel Washington se v svoji dolgi igralski karieri nikoli ni preveč javno izpostavljal, vse do pred nekaj dni, ko je medijem uspelo zvezdnika ujeti ravno v trenutku varanja svoje žene. Čeprav se je njun zakon na prvi pogled zdel idiličen, pa očitno temu ni tako. Po 30 letih zakona se je zvezdnik znašel sredi škandala in mnogi so prepričani, da ga bo 62-letna Pauletta zapustila, ko bo videla fotografije, na katerih njen mož poljublja neznano žensko in to kar sredi supermarketa. Ta je še pred kratkim v intervjuju trdila, da sta po več desetletjih zakona še vedno zelo zaljubljena. "Živim s tem moškim. Vidim slabo stran. Vidim žalostno stran. Vidim vse,“ je dejala Pauletta in dodala, da Denzel ve, da mu bo vedno stala ob strani in ga podpirala.

Se nam obeta še ena ločitev?
Se nam obeta še ena ločitev? FOTO: Reuters

Jo je varal vsa ta leta?

Paparacem je uspelo posneti kar nekaj fotografij, ki dokazujejo njegovo nezvestobo. Na eni izmed njih je Denzel neznano žensko prijel za roko in jo potegnil v strasten poljub na usta. Sicer pa to ni prva ženska, s katero naj bi imel igralec v zadnjih letih afero. Leta 2003 so krožile govorice, da se je Denzel romantično zapletel z njegovo soigralko Sanaao Latham, a je takrat vsa namigovanja zanikal. Pojavljale so se tudi druge govorice, ki so ga obtoževale prešuštvovanja. "Denzel se je znal vedno izgovoriti,“ je za ameriške medije povedal vir. "Žena se je soočila z njim, a je vedno vse zanikal.“ In sodeč po tem, da je par danes še vedno skupaj, mu je tudi vedno verjela. Igralčev javni predstavnik je govorice, da je hollywoodski par tik pred ločitvijo zanikal, čas pa bo pokazal svoje.

Čas narazen jima je pomagal

Z oskarjem nagrajeni igralec in Pauletta sta skupaj že od leta 1977 in imata štiri danes odrasle otroke, 29-letnega sina Johna, 25-letno Katio in 22-letna dvojčka, Olivio in Malcoma. Spoznala sta se na snemanju njegovega filma, v katerem je imela vlogo tudi Pauletta in se po nekaj letih romance, leta 1983 sprehodila do oltarja. Poročne zaobljube je slavni par obnovil leta 1995 v Južni Afriki, Denzel pa je nekoč dejal, da jima je čas, ki sta ga preživela ločeno zaradi njegovih snemanj, prej pomagal, kot škodil.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493