Zadovoljna.si
Novi fosili so izjemno priljubljeni tudi v Sloveniji.

Trači

Nov šok za Nove fosile! V bolnišnico odpeljali še pevca!

Z.M.
16. 05. 2012 11.31
4

Potem ko je pred skoraj dvema tednoma v bolnišnici za posledicami možganske kapi umrl Nenad Šarić, bobnar skupine Novi fosili in mož pevke Sanje Doležal, je skupino pretresel nov šok! Zaradi visokega krvnega tlaka so namreč včeraj v bolnišnico odpeljali še pevca Rajka Dujmića. Slednji trdi, da njegovo stanje ni bolezensko, temveč čustveno, priznal je namreč, da bo nenadno smrt prijatelja zelo težko prebolel.

Novi fosili so izjemno priljubljeni tudi v Sloveniji.
Novi fosili so izjemno priljubljeni tudi v Sloveniji.FOTO: Miro Majcen
Dujmića je prijateljeva smrt globoko prizadela.
Dujmića je prijateljeva smrt globoko prizadela. FOTO: Borut Kogelnik

Legendarno hrvaško skupino Novi fosili je 3. maja zapustil dolgoletni član, 65-letni bobnar Nenad Šarić, ki je v bolnišnici umrl za posledicami možganske kapi, nesrečam znotraj skupine pa še ni videti konca. Šarićeva smrt je vse njegove glasbene kolege ter ženo Sanjo Doležal, pevko Novih fosilov, globoko pretresla, enega od njih, pevca Rajka Dujmića pa celo tako izčrpala, da so ga morali prepeljati v bolnišnico.

Uradno so ga sprejeli zaradi visokega tlaka, glasbenik pa trdi, da njegovo stanje ni znak bolezni, temveč čustvene prizadetosti. Kot poročajo hrvaški mediji, Dujmić ni v smrtni nevarnosti, ob strani pa mu stoji zaskrbljena žena Snežana.

"Sem čustven človek. Nenadovo smrt bom težko prebolel. Premalo sem spal, preveč kadil in nič jedel. Če ne bi bilo ob meni žene, ne vem, kako bi se vse skupaj končalo," je o svojih zdravstvenih težavah povedal Rajko, ki tako kot drugi člani skupine težko sprejema dejstvo, da Šarića ni več med njimi.

Nenad Šarić se je nepričakovano poslovil od svojih najbližjih in v njihovih srcih pustil ogromno praznino.
Nenad Šarić se je nepričakovano poslovil od svojih najbližjih in v njihovih srcih pustil ogromno praznino.FOTO: Miro Majcen
Sanja Doležal je svojega moža oboževala.
Sanja Doležal je svojega moža oboževala. FOTO: Arhiv izvajalca

Izgubila je najboljšega prijatelja

Vedno nasmejani Nenad Šarić se je kot bobnar skupini pridružil leta 1985, svojo glasbeno pot pa je začel kot član zagrebške rock zasedbe Jutarnje zvijezde. Prijatelji in glasbeni kolegi ga opisujejo kot vedno nasmejanega, pozitivnnega človeka, ki je znal nasmejati vse okoli sebe. Možganska kap ga je doletela med pripravami na ženin rojstni dan na družinskem vikendu na Mrežnici, v kritičnem stanju ga je našla soseda.

Njegova žena Sanja Doležal, ki je ta dan praznovala 49. rojstni dan, je od njega 16 let mlajša, iskra med njima pa je preskočila na eni od zabav po koncertu s skupino. Veljala sta za izjemno srečen par, pevka pa je ob njegovi smrti za hrvaški Story povedala, da ni zigubila le moža, temveč tudi najboljšega prijatelja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413