Zadovoljna.si
Angelina Jolie in Brad Pitt

Trači

Novica, ki je šokirala Hollywood: zadolžena do vratu?!

J.V.
29. 05. 2015 10.02
49

Vest, ki je v teh dneh pricurljala v ameriške medije, nas je pustila v šoku. Če je verjeti najnovejšim informacijam, naj bi bil eden izmed najbolj vplivnih hollywoodskih parov na svetu brez prebite pare. Zaradi njunega razkošnega stila življenja naj bi bila Angelina Jolie in Brad Pitt na robu bankrota in imela kar 35 milijonov dolarjev dolga!

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina JolieFOTO: Reuters

Skoraj nemogoče je dojeti, koliko denarja na leto zaslužita slavna igralca in še težje si je predstavljati, kako lahko vsega in še več zapravita. Kam so izginile stotine milijonov na njunih bančnih računih, je vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo tudi ameriški mediji, potem ko jim je na uho prišla novica, da sta Brad in Angelina do vratu zadolžena.

Njuno razkošno posestvo v Franciji.
Njuno razkošno posestvo v Franciji. FOTO: X17 Agency

V junijski izdaji tabloida OK! pišejo, da je njun največji problem njuna velika dobrodelnost. Ko sta leta 2014 reviji People prodala njune poročne fotografije in za nje zahtevala vrtoglavih pet milijonov dolarjev, sta vsak cent zaslužka namenila v dobrodelne namene. Kljub temu, da dajeta vtis skromnega para, sta v resnici velika zapravljivca.

Na zadnje družinske počitnice sta s seboj vzela kar dvanajst varušk in ekipo inštruktorjev za njune otroke. V reviji razkrivajo, da par samo za varstvo otrok na leto zapravi milijon dolarjev, pred kratkim naj bi kupila tudi lastno letalo, sta lastnika razkošnih vil v Los Angelesu, New Orleansu, New Yorku in Evropi, v vsaki od njih pa imata ves čas zaposleno številno osebje, ki skrbi za čistočo, tudi kadar jih ni tam.


 

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471