Zadovoljna.si
Madeži so bili zelo opazni.

Trači

O, ti packa!

Z.M.
05. 10. 2012 14.00
7

Priljubljeno ameriško pevko, ki se v javnosti navadno pojavlja brezhibno urejena, so paparaci ujeli v ne najbolj čisti različici. Njene kavbojke so bile namreč prekrite s sumljivimi temnimi madeži. Preberite, katera zvezdnica se je po ulicah Londona sprehodila tako neurejena.

Madeži so bili zelo opazni.
Madeži so bili zelo opazni.FOTO: Profimedia
Mudilo se ji je na radijski intervju.
Mudilo se ji je na radijski intervju. FOTO: Profimedia

Pevka Alicia Keys se v javnosti le redko pojavi neurejena, očitno pa ji zadnje dve leti veliko časa vzame vzgoja sina Egypta, saj so jo paparaci pred dnevi med sprehodom po ulicah Londona ujeli oblečeno v umazane kavbojke.

Temni madeži so prekrivali zgornji del njenih hlač, pevka pa ni bila najbolj navdušena nad dejstvom, da so jo paparaci ujeli v trenutku nepripravljenosti.

Pokvarjena zadrga, nato še madeži

Alicii se je sicer mudilo na londonski radio One, saj je že kar pošteno zamujala na gostovanje k radijskemu voditelju Nicku Grimshawu.

Med bivanjem v Londonu nikakor nima sreče s pojavljanjem v javnosti, saj se je dan prej na radijski postaji Capital FM prikazala s pokvarjeno zadrgo na hlačah! Morda je čas, da urejanje svoje garderobe prepusti profesionalnemu stilistu, ki bo poskrbel, da bodo obleke v njeni omari čiste in funkcionalne.

Alicia je imela v zadnjih dneh kar nekaj težav s hlačami.
Alicia je imela v zadnjih dneh kar nekaj težav s hlačami.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471