Zadovoljna.si
Kim - mala

Trači

Razgaljena fotografija razkrila njeno skrivnost

J.V.
19. 02. 2016 12.49
27

Ameriška zvezdnica Kim Kardashian v rokavu skriva kar nekaj trikov do popolnega videza, enega od teh pa se je sedaj odločila deliti s svojimi oboževalkami. Na družbenem omrežju je namreč objavila seksi fotografijo, ki je razkrila, kaj nosi pod obleko, kadar pozira na rdeči preprogi.

Mnogi so se spraševali, kaj je skrivnost njenega zapeljivega dekolteja, ki privablja poglede, kadar koli se pojavi na rdeči preprogi, zato se je Kim odločila, da razkrije enega od svojih modnih trikov.

Na družbenem omrežju je objavila fotografijo, na kateri pozira zgoraj brez, njene prsi pa prekriva le lepilni trak, ki ga uporablja že več let in po njegovi zaslugi samozavestno pozira v provokativnih oblekah.

»Z vami moram deliti svojo skrivnost s trakom. To je moj trik, zaradi katerega so moje prsi na fotografijah vedno videti popolno. Trak nalepite tako, da bodo prsi dvignjene. Potrebnega je malo truda, a rezultati so odlični, verjemite mi,« je zapisala Kim.

In kaj na njen trik pravijo njeni oboževalci? Nekaterim se zdi fantastičen, drugim se zdi ekstremna rešitev, fotografijo pa jih je komentiralo več kot 50 tisoč.

 

 

Today on my app see the red carpet cleavage tape trick I've been doing for years!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471