Zadovoljna.si
Nosečnost ji je prinesla ogromno odvečnih kilogramov.

Trači

Te obline so ji prinesle 4 milijone dolarjev

Z.N.
02. 06. 2012 08.27
12

Novopečena mamica Jessica Simpson, ki sicer slovi po svojih neprestanih dietah in ki jo vsakič, ko preneha hujšati, preseneti jojo efekt, je med nosečnostjo pridobila kar nekaj kilogramov. Zdaj je odločena, da bo enkrat za vselej začela bolj zdravo živeti in da bo kmalu spet imela tako telo kot nekoč. Za to, da shujša, naj bi ji plačali kar 4 milijone dolarjev!

Nosečnost ji je prinesla ogromno odvečnih kilogramov.
Nosečnost ji je prinesla ogromno odvečnih kilogramov.FOTO:

"Po porodu sem ugotovila, kaj sem naredila iz sebe. To sploh nisem več jaz!" je nedavno izjavila Jessica Simpson, nov obraz podjetja, ki se ukvarja s predpisovanjem shujševalnih programov in prodajo dietetičnih izdelkov. 31-letnica, ki je 1. maja povila deklico Maxwell Drew, bo zdaj hujšala na podoben način, kot je to počela Jennifer Hudson, ki je shujšala skoraj 40 kilogramov. Spremenila naj bi način prehranjevanja in začela uživati bolj zdravo prehrano, s čimer naj bi se tudi izognila slavnemu jojo efektu. Šlo naj bi torej za spremembo načina življenja, ne le za 'hitro dieto'. Jessica je po poročanju tujih medijev že začela z drugačnim načinom prehranjevanja, čeprav z vadbo še ne more začeti, vse dokler dokončno ne okreva od carskega reza. Podjetje, preko katerega hujša, naj bi ji za to plačalo vrtoglave štiri milijone dolarjev. Jessica je zaupala, da trenutno uživa manjše obroke, ki jih je enostavno pripraviti, med drugim pa se na njenem jedilniku znajdejo tudi rakci z zelenjavo. Uživa tudi doma pripravljene napitke iz ohrovta, špinače, jabolk, ingverja, solate, zelene in korenja.

Jessica ima že od nekdaj težave s težo, ki ji neprestano niha. Želi si, da bi se v svoji koži spet dobro počutila. »Lepo bi se bilo spet dobro počutiti v bikinkah, ampak to trenutno niti še ni moj cilj. Najprej bi se rada spet stlačila v stare kavbojke," je dejala. Čeprav še ne sme telovaditi, pa je Jessica zaupala, da se je že malce pregrešila, saj v postelji ne zdrži brez izmenjevanja nežnosti s svojim možem Ericom. "Na neki način sem prekršila prepoved zdravnika, da ne smem telovaditi …" je povedala v intervjuju. "Imam pač najbolj seksi moža na svetu." Sicer pa Jessica, ki je povedala, da se je njuno življenje zdaj popolnoma spremenilo, pridno doji malo Maxwell Drew, ki se je rodila težka 4,5 kilograma. "Najhuje mi je, če je ne morem podojiti in jo mora Eric nahraniti po steklenički. Tedaj močno pogrešam njeno bližino." Jessica je še zaupala, da zdaj, ne le da drugače (in veliko manj) spi, temveč da tudi razmišlja o popolnoma drugih stvareh kot prej. "Maxwell je vsekakor na prvem mestu! Oba z Ericom jo ves čas gledava, ne moreva se je naveličati." Parček zdaj razmišlja o poroki, ki naj bi se zgodila do konca tega leta, točnega datuma pa še nista določila. "Rada bi se dobro počutila v poročni obleki," je povedala in pojasnila, da je poroka eden dodatnih razlogov, zakaj si želi shujšati.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413