Zadovoljna.si
Vedno bolj suha Jessica Alba

Trači

Ena najlepših zvezdnic postala živi okostnjak

J.V.
05. 12. 2014 13.06
3

Jessica Alba že od nekdaj velja za hollywoodsko ljubljenko in eno izmed najbolj simpatičnih zvezdnic. Igralka, ki se zadnje tedne nahaja na Tajskem zaradi snemanja novega filma, se je odločila, da delo združi z zabavo, in si s prijateljico privoščila malo norčij. Fotografija, s katero je želela razveseliti svoje oboževalce, pa je imela ravno nasprotni učinek: mnogi so namreč v skrbeh, da je Jessica v zadnjem času preveč shujšala.

Vedno bolj suha Jessica Alba
Vedno bolj suha Jessica AlbaFOTO: Facebook

Hollywoodska igralka Jessica Alba na svojem družabnem omrežju dnevno objavlja utrinke svojih dogodivščin na Tajskem, kamor jo je odpeljalo snemanje novega filma.

Čeprav močno pogreša svojega moža Casha Warrena in hčerki Honor in Haven, pa je ta čas izkoristila tudi za zabavo s svojo najboljšo prijateljico, ki jo je tam obiskala. Na eni izmed fotografij dekleti uživata nekje sredi morja in od sreče skačeta v zrak. Jessica ima na sebi bikini kopalke, ki so razkrile njeno vitko linijo, vidijo pa se tudi njena rebra.

Mnogi so prepričani, da je šla igralka korak predaleč in da ji kakšen kilogram več ne bi škodil. Za njeno vedno bolj izklesano linijo so krive tudi ure, ki jih Jessica preživlja v fitnesu zadnje tedne, saj mora biti zaradi vloge v vrhunski formi.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416