Zadovoljna.si
Matthew Perry - 7

Trači

Po Kopitarjevi poroki se je povsem zanemaril!

zadovoljna.si
21. 08. 2013 11.54
13

Hollywoodski igralec Matthew Perry se je še pred nekaj tedni zadrževal v Slovenij in bil najbolj slavni gost na veliki poroki našega hokejista Anžeta Kopitarja in njegove izbranke Ines. Pred kratkim so nekdanjega zvezdnika serije Prijatelji ujeli na letališču in ga prepoznali šele po nekaj minutah. Matthew je bila namreč skoraj neprepoznaven. Zdi se, da se je 43-letnik čez noč postaral za 10 let, po podbradku sodeč pa pridobil tudi nekaj odvečnih kilogramov. Bi ga še prepoznali?

Matthew Perry - 5
Matthew Perry - 5 FOTO: X17 Agency
Leta so ujela tudi nekdanje zvezdnike priljubljene serije Prijatelji, zadnji med njimi, ki to dokazuje, je Matthew Perry. Igralec je pred nekaj tedni polnil slovenske medije s svojim obiskom naše male državice, kamor ga je povabil njegov dober prijatelj Anže Kopitar. Dan po veliki poroki Anžeta in Ines na gradu Otočec, pa se je zvezdnik usedel na letalo in se vrnil čez lužo.

Matthew Perry - 7
Matthew Perry - 7FOTO: X17 Agency

Postaran in zabuhel

Z dolgoletnim dekletom so ju že nekaj dni kasneje ujeli na vročih počitnicah v Mehiki, pred kratkim pa je Matthew pristal na losangeleškem letališču. Igralec se je poskušal pred paparaci skriti pod športno kapo, kar mu je skoraj uspelo, a ne po zaslugi pokrivala. Zdi se, da je 43-letnik v le nekaj tednih pridobil lepo število kilogramov in podbradek ter se čez noč postaral.

Se je vrnil k stari odvisnosti?

Njegov zabuhel videz je sprožil številne govorice, da je zvezdnik znova podlegel svoji stari razvadi, alkoholu. V času snemanje humoristične serije je namreč postal odvisen od alkohola in ostalih prepovedanih substanc in zaradi tega na snemalno prizorišče večkrat prišel z velikim mačkom. Ko je spoznal, da tako ne more več živeti se je prijavil na rehabilitacijsko kliniko in zdravljenje uspešno končal. Od takrat se zvezdnik izogiba alkohola, ki ga je kot kaže zamenjal z drugo slabo razvado, hitro prehrano.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471