Zadovoljna.si
Kylie Minogue

Trači

Čas je za vrnitev zlatih hlačk, s katerimi je obnorela svet!

U.S.
27. 06. 2014 12.57
8

Seksi pevka Kylie Minogue se je v času ljubezenskega razmerja, ki ga je imela z zdaj že bivšim izbrancem Andresom Velencosom oblačila nekoliko bolj staromodno, sedaj ko je znova samska, pa je odločena, da bo svoj najbolj prepričljiv atribut, govorimo seveda o njeni vroči ritki, znova postavila v ospredje.

Kylie Minogue - 1
Kylie Minogue - 1FOTO: Instagram

"Seksi hlačkam se preprosto ne morem upreti, čeprav sem že nekajkrat izjavila, da sem jih dokončno upokojila. Ker me vedno znova sprašujejo o njih, jih bom, kljub letom, ponovno oblekla,« je izjavila 46-letna pevka Kylie Minogue, ki je s svojim oznanilom, da se seksi imidžu še ne namerava odpovedati v celoti, razveselila številne oboževalce.

Spomnimo, pevka se je oktobra lani razšla z Andresom Velencosom, s katerim sta bila par zadnjih pet let. Med njuno zvezo se je oblačila nekoliko bolj staromodno, bila je precej zadržana, če se lepše izrazimo, sedaj ko je znova srečno samska, pa je pripravljena na svojo veliko vrnitev in bolj seksi podobo. "Čas je za zlate hlačke, s katerimi sem svetovno javnost dobesedno obnorela že davnega leta 2000," se je prijateljem pohvalila pevka, ko je iz omare potegnila legendarne 'hotke', ki jih je nosila pred leti med snemanjem spota za uspešnico Spinning Around. "V njih se počutim zaželeno. Prišel je čas, da znova uživam v njih,«"je še dodala avstralska pevka.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493