Zadovoljna.si
Sylvester Stallone - 3

Trači

Ojoj, kaj se je zgodilo s slavnim igralcem?!

J.V.
13. 11. 2015 09.45
41

Hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone je v zadnjih letih že večkrat polnil naslovnice medijev zaradi svojega spreminjajočega se videza. Nobena skrivnost ni, da si je igralec privoščil že kar nekaj lepotnih popravkov, zadnje čase pa, kot kaže, veliko časa preživi tudi v solariju. Je pretiraval?

Akcijski zvezdnik se je pred nekaj dnevi v družbi svoje lepe soproge Jennifer Flavin sprehodil po rdeči preprogi premiere, ki se je odvijala v Hollywoodu.

Mnogim je v oči padla predvsem njegova rumenkasta polt, ki je posledica uporabe solarija. Ja, zdi se, da je slavni igralec nekoliko pretiraval s sončenjem in upamo, da bo to opazil tudi sam, ko bo enkrat videl fotografije.

Kar pa se tiče številnih lepotnih posegov, ki si jih je Stallone privoščil, pravzaprav ni nič čudnega. Njegova mama Jackie Stallone je že od nekdaj 'obsedena' z lepotnimi operacijami in, kot kaže, je nekaj tega prenesla tudi na svojega sina.

Sylvester Stallone - 3
Sylvester Stallone - 3FOTO: fameflynet.com
Sylvester Stallone - 2
Sylvester Stallone - 2FOTO: fameflynet.com

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413