Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ojoj, kaj se dogaja z njenim obrazom?

STA, Z. T.
10. 08. 2012 14.57
12

Tudi slavnim in bogatim se zgodi – da so prekriti z mozolji. Mlada hollywoodska zvezdnica, hči še bolj znanega očeta, je namreč javnost presenetila z neurejeno zunanjostjo, predvsem pa z obrazom, ki so ga prekrivali mozolji. Kot da to ne bi bilo dovolj, so bile njene noge polne modric. Le kaj se ji je zgodilo?

Kakšna koža?!

Francesca Eastwood je hči svetovno znanega igralca Clinta Eastwooda in od vedno je vajena razkošnega življenja. Običajno se 19-letnica v javnosti pokaže v najboljši luči, do potankosti urejena in oblečena v drage kreacije, kakršne ji lahko mnoge vrstnice le zavidajo. Tokrat pa so jo paparaci ujeli ob zanjo očitno nepravem trenutku, ko je odhajala iz hotela, kjer je tudi praznovala svoj 19. rojstni dan. Bila je nenaličena, njen obraz pa so prekrivali mozoljčki. Kaže, da si je mlada zvezdnica, najstnica namreč nastopa v resničnostni seriji, privoščila divjo rojstnodnevno zabavo, ki jo je njena koža bolj slabo 'prenesla'. Poleg mozoljčkov pa so na njenem obrazu fotografi opazili tudi številne modrice na nogah. Očitno je bila zabava res divja ...

Ujela je paparaca

Skupaj s Francesco se je zabaval tudi njen fant, 30-letni Tyler Shields, ki je sicer zvezdniški fotograf in se je že uveljavil v svetu paparacev, tudi z razvpitimi posnetki Lindsay Lohan. Skupaj sta že več kot leto dni in Tyler se je tudi že pojavil v resničnostni seriji, ki prikazuje življenje družine Eastwood. Par je veliko pozornosti in tudi zgražanja vzbudil pred nekaj meseci, ko sta v imenu umetnosti zažgala 10 tisoč dolarjev vredno 'birkinko'.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375