Zadovoljna.si
Kljub mrazu si je nadela izzivalno zeleno oblekico.

Trači

Doma je običajna gospodinja, ko stopi na ulico pa ...

Z.S.
26. 10. 2012 10.41
5

Svetlolasa zvezdnica se je pred kratkim mudila v Parizu, kjer so jo paparaci ujeli prav v trenutku, ko je zapuščala avtomobil. Njena ultra kratka oblekica je, kot je bilo pričakovano, zlezla nekoliko višje, in blondinka je tako znova pokazala tisto, kar je razkrila že leta 1996. Ali veste, o čem govorimo?

Kljub mrazu si je nadela izzivalno zeleno oblekico.
Kljub mrazu si je nadela izzivalno zeleno oblekico.FOTO: Profimedia

Shauna Sand
Shauna Sand FOTO: Profimedia
Še vedno ima rada kratke in drzne!

Zelena oblekica, ki si jo je Shauna Sand nadela z namenom, da bi jo opazili, je v mestnem vrvežu francoske prestolnice privabila marsikateri pogled. Nekdanja zajčica se kljub svojim zrelim letom očitno še ne misli odpovedati izzivalnim oblačilom, prav tako pa jo pri njenih modnih podvigih ne ovira niti mraz. Rjav plašč je tako ob izstopanju iz avtomobila razkril, da starleta pod njim skriva zgolj malo oblačil in veliko kože, mikro zelena oblekica pa je poskrbela, da je javnosti pokazala tudi svoje roza spodnje hlačke.

Srečna v objemu mlajšega moškega

Starleta Shauna Sand je javnosti poznana predvsem po svojih golih fotografijah, ki jih je leta 1996 odobril razvpiti Hugh Hefner in svetlolaski namenil prostor na naslovnici priljubljene revije za moške. Danes 41-letna blondinka, ki je med drugim posnela tudi domači pornič, je v zasebnem življenju običajna gospodinja in mama, ki pa se le stežka loči od svojih visokih pet in pomanjkljivih oblačil. V minimalističnih krpicah namreč še kako rada razkazuje svoje obline, ki so sicer po večini umetne, vendar so starleti omogočile dobro kariero, česar se tudi sama dobro zaveda. V preteklosti je bila poročena z zvezdnikom serije Odpadnik Lorenzom Lamasom, s katerim ima tudi tri otroke, danes pa njeno posteljo greje 14 let mlajši temnolasec Laurent Homburger.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399