Zadovoljna.si
Šivi obleke so skoraj popustili pod pritiskom oblin srbske dive.

Trači

Ojoj, počila ji bo obleka!

Z.M.
09. 10. 2012 12.19
4

Srbska zvezdnica vedno najde čas, da svoje oboževalce "nagradi" s kakšnim svojim posnetkom. Na nedavnem koncertu je imela na sebi zelo oprijeto obleko, ki je bila videti, kot da ne bo zdržala pritiska njenega bujnega oprsja. Poglejte fotografije, ki so navdušile njene oboževalce!

Šivi obleke so skoraj popustili pod pritiskom oblin srbske dive.
Šivi obleke so skoraj popustili pod pritiskom oblin srbske dive.FOTO: Twitter
Seka se rada postavlja pred oboževalci.
Seka se rada postavlja pred oboževalci. FOTO: Twitter

Seka Aleksić rada vzdržuje stik s svojimi oboževalci prek družbenega omrežja Twitter in tudi tik pred koncertom v Münchnu se ni mogla zadržati, da se ne bi fotografirala s telefonom in fotografijo objavila na spletu.

"Pripravljena," je zapisala pod fotografijo, na kateri pozira v zelo ozki obleki, ki je bila videti, kot da bo ravnokar popokala po šivih.

Provokativne objave za oboževalce

Obleka je bila tako oprijeta, da so pevkine prsi stisnjene in so videti še precej večje, kot so v resnici. A to še zdaleč ni najbolj provokativna objava srbske pevke na družbenih omrežjih.

Aprila je zvezdnica svoje oboževalce namreč presenetila s precej intimnimi fotografijami, na katerih je bila le v spodnjem perilu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478